-->Головна » 2012 » Июнь » 27

Археологи знайшли один з найбільших в європейській історії скарбів

 Скарби  На британському острові Джерсі двома археологами-аматорами виявлений один з найбільших в європейській історії скарбів. Загальна вага вилучених зі схованки десятків тисяч золотих і срібних монет досягає 3/4 тонни.
   За оцінками експертів, знахідці більше 2000 років. Виявлені монети, що датуються приблизно 50-м роком д ... Читати далі»

Гренландська акула виявилася повільною рибою

 Гренландська акула Дослідники виміряли швидкість пересування гренландської полярної акули - і вона ледве перевищила 1 км / год. Під час полювання акула не переслідує тюленів, якими зазвичай харчується, а непомітно підкрадається до сплячої у воді жертви. Ми звикли представляти акул стрімкими хижаками, які з величезною швидкістю носять ... Читати далі»

Географія найбільших автоконцернів світу

 Географія найбільших автоконцернів світу  Для більшості автовиробників і постачальників компонентів 2011 рік був цілком успішним, а для деяких навіть кращим в їх історії. За даними Міжнародної організації автовиробників (OICA), всього в світі було випущено 60 мільйонів нових легкових автомобілів та майже 20 мільйонів оди ... Читати далі»