-->Головна » 2012 » Июль » 19

В Україні можна буде купувати зелену електроенергію

 Вітряки   На громадському обговоренні проекту оновленої Енергетичної стратегії України на період до 2030 року в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, заступник Міністра Макуха В.О. пообіцяв всім бажаючим організувати можливість купувати лише «зелену» електроенергію і цим не пі ... Читати далі»

19.07.2012

Тигрів на Суматрі виявилося в 1,5 рази більше, ніж вважалося раніше

 ТигрУ джунглях індонезійського острова Суматра в даний час мешкають не менше 600 рідкісних тигрів - що в півтора рази більше, ніж вважалося раніше, повідомляється в четвер на сайті газети Jakarta Globe.
   Останній облік рідкісних тигрів проводився в період з 2007-го по 2009-й роки в 38 заповідниках на Суматрі і охопив терит ... Читати далі»

Китай став третьою країною, що постраждала від «коричневої хвилі»

 Цвітіння води Вид водоростей, який призводить до «коричневих припливів» в Сполучених Штатах і Південній Африці, також винен у повсюдному цвітінні моря Бохай уздовж східного узбережжя Китаю.
  «Ідентифікація причини - перший крок на шляху до вирішення проблеми», - підкреслює Крістофер Гоблер, морський еколог з Університету Стоуні-Бр ... Читати далі»