Головна » 2010 » Июль » 12 » І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль «Лімниця-2010»
22:29
І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль «Лімниця-2010»
Лімниця, 2010, екологічний фестиваль, міжнародна співпраця     З 19 до 29 серпня 2010 року на базі оздоровчого комплексу «Лімниця» управління освіти і науки Івано-Франківської міської ради пройде І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль «Лімниця-2010», повідомляє МВК.

Учасниками фестивалю стануть діти шкіл міста Івано-Франківська та їх закордонні партнери з Польщі (м. Варшава, м. Ополє, м. Кшанув, м. Свідниця, м. Бродніца, Новосольський Повіт) та Литви (м. Вільнюс, м. Тракай).
Метою І Міжнародного дитячого екологічного фестивалю «Лімниця-2010» є зближення українських дітей та дітей з країн Європейського Союзу на основі вирішення спільних екологічних проблем, вдосконалення методики екологічного виховання дітей, ознайомлення учасників фестивалю з флорою і фауною Карпат, туристичними маршрутами, народними ремеслами та українськими звичаями.

У програмі фестивалю екскурсії, екологічний КВК,свято Державного прапора, спортивні змагання, творчі виставки та багато інших розважальних і пізнавальних заходів.

До організації і проведення основних заходів фестивалю будуть залучені майстри декоративно-ужиткового мистецтва, фахівці-екологи, представники туристичних фірм, закладів культури та спорту. Учасники фестивалю візьмуть участь у святкуванні Дня Незалежності України.

І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль «Лімниця-2010» буде першим дитячим міжнародним фестивалем в нашому регіоні.


Джерело : http://www.civicua.org

Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1981 | Додав: wiktor | Теги: 2010, міжнародна співпраця, екологічний фестиваль, Лімниця | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar