Головна » 2012 » Август » 13 » Італійські спелеологи вивчають печери Алтаю
18:19
Італійські спелеологи вивчають печери Алтаю
  Гірський алтайДелегація спелеологів з італійської Сардинії прибула в Алтайський край і відправилася в велосипедний тур по основних туристичних об'єктах регіону для вивчення печер і етнічних особливостей народів Алтаю, повідомив для  РІА Новини представник управління по забезпеченню міжнародних та міжрегіональних зв'язків.
  За даними відомства, делегацію з чотирьох осіб очолює голова асоціації спелеологів регіону Сардинія, керівник проекту Супрамонте Андреа Мелоні.
  "Керівник делегації був вже в Алтайському краї в 2010 році і планував маршрут, по якому поїде делегація самостійно Це Бійськ -. Гірський Алтай, Телецьке, Бєлокуриха. Особливий інтерес для групи представляють печери Гірського Алтаю.", - Сказав співробітник агентства.
  Крім того, італійців цікавлять подробиці життя корінних народів Алтаю, іноземні гості хочуть познайомитися з історією і традиціями алтайців.
  "Весь тур італійці проїдуть на велосипедах, без перекладачів, протяжність маршруту може скласти кілька тисяч кілометрів", - резюмував співрозмовник.
  В Алтайському краї італійські спелеологи побувають в Денисовій і Тавдинській печерах, далі маршрут пройде по території Республіки Алтай.

Фото: www.zastavki.com
Джерело: http://ecoportal.su/news.php?id=64074
Категорія: Справи геологічні | Переглядів: 1856 | Додав: wiktor | Теги: велосипед, італійці, тур, печера, Алтай, спелеологи | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar