Головна » 2010 » Апрель » 2 » Конкурс "Українська гостинна садиба - 2010"
18:23
Конкурс "Українська гостинна садиба - 2010"
14-16 травня 2010 р. відбудеться виставка-фестиваль «Еко-відпочинок. Національні особливості». Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні запрошує охочих до участі проведенні виставки та конкурсу.

Конкурс "Українська гостинна садиба - 2010"

Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні у 2003 році заснувала всеукраїнську виставку-ярмарок "Українське село запрошує", яка щорічно проводилася на території музею народної архітектури та побуту України (с.Пирогово). Семирічний досвід проведення всеукраїнського заходу наочно висвітив як позитив, так і недоліки цього заходу.

Враховуючи сучасні виклики, нові тенденції та шукаючи інноваційні шляхи у створенні ринку сільського туризму Спілка у партнерстві з українською виставковою компанією "АВТОЕКСПО" та за підтримки Державної служби туризму і курортів Міністерства культури і туризму України з 2010 року планує проводити принципово новий захід – виставку-фестиваль «Еко-відпочинок. Національні особливості».

З метою популяризації сільського зеленого туризму, формування сприятливих умов для його розвитку та підвищення якості послуг, що надаються індивідуальними та колективними засобами розміщення у сфері сільського зеленого туризму на цьому заході буде оголошено конкурс «Українська гостинна садиба-2010».

Про виставку та умови конкурсу на сайті http://www.greentour.com.ua/


Джерело : Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні

Використано матеріали: http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 5805 | Додав: wiktor | Теги: Українська гостинна садиба 2010, конкурс, сільський туризм | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar