Головна » 2010 » Ноябрь » 1 » Розпочався конкурс "Кращий студент України"
20:29
Розпочався конкурс "Кращий студент України"
конкурс, Кращий студент України    Онлайн-реєстрація учасників на конкурс «Кращий студент України» розпочалася! Організатори чекають на розумних, талановитих і впевнених у собі студентів, що спробують свої можливості у запеклій боротьбі, у здобутті такого почесного звання, як Кращий студент України.

Кожен бажаючий може випробувати себе та стати кращим серед кращих. Для того, щоб взяти участь Вам лише потрібно пройти онлайн-реєстрацію (тестова версія) на офіційному сайті Студреспубліки.

Вже традиційно Студреспубліка за організаційної підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти і науки України проводить Всеукраїнський конкурс «Кращий студент України» (2010р.), що пройде ряд етапів – від вишівського, регіональних і до загальнонаціонального.

Окремо будуть відзначені ті представники студентської молоді, які досягли визначних результатів у громадській діяльності, науці, спорті, дизайні, сфері медіа, аналітиці та комп’ютерних технологіях. Переможці у цих номінаціях визначатимуться експертними радами з фахівців у відповідних галузях.

Пізніше, весною, у запеклій боротьбі зійдуться студенти з усієї країни – переможці регіональних конкурсів, а також найкращі за рейтингом студенти. Учасники фіналу пройдуть перевірку на розумові та творчі здібності, громадянську активність та здатність презентувати себе. За результатами цих випробувань і буде визначено найкращого студента України 2010 року.

Особливістю цього року є те, що кожен із учасників повинен написати есе на тему: «Глобалізація і націоналізм - український вимір». Авторам кращого буде надано стипендію у розмірі 500 у.о. від Миколи Плав'юка, Голови ОУН і Голови Правління Фундації ім. О.Ольжича, останнього президента Української Народної Республіки в екзилі.

«Кращий студент України» – це не лише програма, що об’єднує найкращу молодь із усієї країни, а й дає можливість кожному на регіональному та всеукраїнському рівні продемонструвати, на що він здатен, а значить і шанс реалізувати себе у найближчому майбутньому! І прикладів цього вже більше, ніж достатньо.

Джерело : http://www.civicua.org/
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 1833 | Додав: wiktor | Теги: конкурс, Кращий студент України | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar