Головна » 2010 » Ноябрь » 2 » 15 років сільському туризму України
21:05
15 років сільському туризму України
сільський туризм, Угорщина, Закарпаття        У зв’язку з підготовкою до проведення заходів, присвячених 15-річчю сільського туризму України, члени Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні та прихильники сільського зеленого туризму запрошуються до участі в різноманітних заходах програми.

Історія.
У 1995 р. за ініціативи президента Угорської федерації сільського туризму Чаки Чабо та за участі Барнабаша та Габріели Адамів (м.Ужгород), Михайла Товта (м.Берегове). Ольги Васильєвої (Київ) та ін. на території Закарпатської області відбулися організаційні заходи з метою розвитку в Україні сільського туризму.

В результаті, у квітні 1996 р. у Києві відбулася установча конференція на якій було засновано Всеукраїнську громадську неприбуткову організацію «Спілку сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні».

У квітні 2011 року виповнюється 15 років як була заснована Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні та у правове поле України увійшов термін «сільський зелений туризм».
Для розвитку нової сфери часу мало, для людського життя – багато.
За цей час багато було зроблено, але багато чого так і не зробили.

У зв’язку з підготовкою до проведення заходів, присвячених 15-річчю сільського туризму України, організатори запрошують взяти участь:

• У конкурсі садиб сільського туризму «Українська гостинна садиба-2010», заявки приймаються з 1 січня по 1 березня 2011 р. (умови див. на сайті www.greentour.com.ua)
• В опитуванні власників особистих селянських та фермерських господарств, які надають послуги з сільського туризму (анкета на сайті www.greentour.com.ua)
• У підвищенні якості послуг через проведення категоризації за програмою «Українська гостинна садиба» та екологічного маркування «Зелена садиба» (положення на тому ж сайті)
• У підведенні підсумків та визначення шляхів подолання проблем. Пропозиції надсилати до 1 лютого 2011 р. на e-mail: vgt@i.com.ua
• У підготовці до видання брошури «Піонери сільського туризму України» та «Кращий досвід сільського туризму», путівника «Маршрути сільського туризму України». Термін подання матеріалів – до 1 лютого 2011 р.
• У відзначенні кращих. Подання надсилати до 1 лютого 2011 р. на e-mail: vgt@i.com.ua
• У міжнародній конференції та IX всеукраїнській виставці-ярмарку «Українське село запрошує» (дата та місце будуть оприлюднені на сайті www.greentour.com.ua)

2011 рік – рік сільського зеленого туризму

Контакти :
Васильєв Володимир Павлович
голова Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні
Для листів: 04209, м. Київ, а/с 4
Тел/факс 044 223-38-17, моб.067 252 10 12
e-mail: vgt@i.com.ua
www.greentour.com.ua
Skype: ukrainian.guest.house


Джерело :  http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2542 | Додав: wiktor | Теги: Закарпаття, сільський туризм, Угорщина | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar