Головна » 2010 » Июль » 18 » Міжнародна науково-практична конференція «Біологічна і екологічна освіта студентів і школярів: традиції і сучасність»
22:29
Міжнародна науково-практична конференція «Біологічна і екологічна освіта студентів і школярів: традиції і сучасність»
конфереція, 2010, Самара, екологічна освітаМіжнародна науково-практична конференція «Біологічна і екологічна освіта студентів і школярів: традиції і сучасність»

28 січня 2011 - 29 січня 2011 р.,
 термін заявок: 1 грудня 2010

м. Самара, Російська Федерація

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Біологічна і екологічна освіта студентів і шкільно-ков: традиції і сучасність», присвяченої 100-річчю Поволзькій державної соціально-гуманітарної академії (м. Самара), яка відбудеться 28-29 січня 2011 .

У рамках конференції планується робота 2-х секцій:
Секція 1. Актуальні проблеми біологічного та екологічної освіти студентів.
Секція 2. Актуальні проблеми біологічного та екологічної освіти школярів.

Для участі в конференції необхідно до 1 грудня 2010 р. надіслати заявку, матеріали для опублікування та організаційний внесок у розмірі 200 карбованців за одну сторінку за адресою: 443090, Росія, м. Самара, вул. Антонова-Овсієнка, 26, кім. 116, кафедра загальної біології, теорії та методики навчання Семенову Олександру Олексійовичу або по електронній пошті alals@yandex.ru. Учасники конференції без доповіді оплачують тільки організаційний внесок у розмірі 400 рублів.

У заявці необхідно вказати прізвище, ім'я, по батькові, місце роботи, посаду, вчений ступінь і вчене звання, назву доповіді, форму участі (пленарна доповідь, секційна доповідь, стендова доповідь, участь без доповіді), поштову адресу, контактний тел.:, Ел . пошта.

Робочі мови конференції російська та англійська.

Матеріали приймаються у двох варіантах - на паперовому носії (роздруківка) та в електронному вигляді (на дискеті чи іншому носії). Оформлення тексту: міжрядковий інтервал полуторний, шрифт 14 пт, гарнітура Times New Roman, відступ першого рядка 1,25 см; вирівнювання по ширині сторінки; автоматичне перенесення слів. Параметри полів - все по 2 см.

Схема написання статті: назву, П.І.П. автора (ів), організація, в якій працює (ють) автор (и), місто, країна, коротка анотація, ключові слова, зміст статті, література, оформлена відповідно до Госту 2003 року. У кінці статті вказується її назва, П.І.Б. автора (ів), організація, в якій працює (ють) автор (и), місто, країна, коротка анотація, ключові слова англійською мовою. Обсяг статей не повинен бути менше 3 сторінок і не більше 10 сторінок набраного на комп'ютері тексту, а кількість статей від одного учасника - не більше двох.

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти матеріали, що не відповідають тематиці конференції і викладеним вимогам. Зразок оформлення статті розміщений в інформаційному листі.

По закінченню конференції учасникам видаються свідоцтва.

Проїзд, харчування та проживання за рахунок учасників конференції.

Останній день подачі заявки: 1 грудня 2010

Організатори: Федеральне агентство з освіти, ГОУ ВПО «Поволзька державна соціально-гуманітарна академія», Природничо-географічний факультет, Кафедра загальної біології, теорії та методики навчання

Контактна інформація: Тел.: 8 (846) 224-10-00, ел. пошта: alals@yandex.ru. Веб: http://www.biopgsga.narod.ru

Ел. пошта: alals@yandex.ru

Інформаційний лист № 1 (66.5 КБ)

Роздрукувати інформацію

Джерело: http://www.konferencii.ru
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 1338 | Додав: wiktor | Теги: конфереція, 2010, екологічна освіта, самара | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar