Головна » 2010 » Май » 8 » Міжнародний форум "Green Talents" 2010
08:52
Міжнародний форум "Green Talents" 2010
  Федеральне міністерство освіти та наукових досліджень Федеративної Республіки Німеччина оголошує про початок конкурсного відбору серед молодих науковців для участі в Green Talents - Міжнародному форумі молодих фахівців в галузі раціонального використання ресурсів для сталого розвитку екології. До участі в конкурсі запрошуються наукові співробітники з усього світу.

Конкурс, що проходить під патронажем Міністра освіти і наукових досліджень Німеччини професора Аннет Шаван, дозволить 15 видатним молодим вченим зустрітися з провідними німецькими експертами даної сфери. Переможці конкурсу візьмуть участь в десятиденному міжнародному науковому форумі, який пройде восени 2010 року. Особливу увагу буде приділено «Майбутньому енергії» - темі року науки 2010, позначеної Федеральним міністерством освіти і наукових досліджень у зв'язку з її міжнародним значенням. Під час подорожі по Німеччині переможці конкурсу Green Talents відвідають провідні університети, дослідні інститути та компанії, що займаються дослідженнями навколишнього середовища. Вчені зможуть з перших рук отримати актуальну інформацію про локальну дослідницьку діяльность та можливості співробітництва з німецькими колегами. Програма Форуму також включає в себе особисті зустрічі з експертами області, можливість для лауреатів Green Talents представити власні дослідження, кілька культурних заходів та церемонію нагородження Форуму «Дослідження сталого розвитку» в Берліні.

Протягом наступного року після форуму Green Talents переможці конкурсу отримають повторне запрошення до Німеччини для участі в наукових дослідженнях тривалістю до трьох місяців. Фінансування буде забезпечено Федеральним міністерством освіти і наукових досліджень Федеративної Республіки Німеччина.

Німеччина - світовий лідер у сфері екологічних технологій, який приймає на себе міжнародну відповідальність і пропагує стратегію сталого розвитку. Інновації в даній області роблять Німеччину надійним партнером для міжнародних дослідницьких груп - особливо з країн, що розвиваються. Німецькі та міжнародні вчені вже оцінили переваги такої співпраці. Федеральний уряд Німеччини хотів би і далі розвивати міжнародний обмін досвідом, особливо за участю молодих дослідників. Спеціально для цього в 2009 році Федеральним міністерством освіти і наукових досліджень Німеччини  було створено міжнародний конкурс Green Talents.

Заявку на участь необхідно надіслати до 20 червня 2010 року на електронну адресу greentalents@dlr.de. Додаткову інформацію про конкурс та правила участі Ви можете знайти тут і на офіційному сайті Green Talents (www.greentalents.de).

Джерело: http://www.priroda.su
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 2192 | Додав: wiktor | Теги: Німеччина, 2010, райіональне природокористування, Міжнародний форум, Green Talents, молоді науковці | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar