Головна » 2011 » Август » 3 » На Круглу вежу пустили туристів
17:16
На Круглу вежу пустили туристів
Кругла вежа, Велика Британія, Віндзорський замок, туристичні екскурсії   «Кругла вежа» Віндзорського замку, Лондон, Велика Британія, відкрилася для відвідувань відвідувачів після перерви, яка тривала майже 40 років, повідомляє Daily Mail. Її закрили на реставрацію в 1975 році, так як стан башти був загрозливим. Потім було ухвалено рішення не поновлювати експозицію, а перепрофілювати вежу в місце зберігання королівського архіву.
  У ході 45-хвилинної екскурсії під назвою «Підкори вежу» (Conquer the Tower) туристи зможуть піднятися по 200 ступеням на вершину вежі, щоб поглянути на замок і Лондон з висоти 65,5 м над рівнем Темзи, а також відвідати галерею лучників, оснащену рушницями XVI-XVIII століттях. З оглядового майданчика вежі видно флагшток висотою 15 м, на якому в ті дні, коли королева Єлизавета II перебуває у Віндзорі, піднімають королівський штандарт. Коли королева виїжджає із замку, місце штандарта займає державний прапор Великобританії.
  «Кругла вежа» була побудована в 1170 році за наказом короля Генріха II. До цього на місці кам'яної вежі знаходилася дерев'яна сторожова вежа, побудована в 1070-1086 роках Вільгельмом Завойовником. У 1820 році король Георг IV перебудував Круглу башту, додав їй 9 м у висоту і прикрасив бійницями в готичному стилі.
  Екскурсії на Круглу башту Вінзорского замку будуть проводиться аж до 30 вересня цього року.
Фото: www.vokrugsveta.ru
Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1558 | Додав: wiktor | Теги: туристичні екскурсії, Кругла вежа, Велика Британія, Віндзорський замок | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar