Головна » 2010 » Ноябрь » 28 » Після вихідних Україну замете снігом
12:19
Після вихідних Україну замете снігом
Україна, погода, похолодання, Український гідрометеорологічний центр, Укргідрометцентр       Український гідрометеорологічний центр попереджає про суттєве погіршення погодних умов в Україні в найближчі дні.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, в результаті переміщення по території України активного циклону протягом 29-30 листопада очікується різке погіршення погодних умов.

У західних та північних областях пройдуть сильні опади у вигляді снігу, мокрого снігу (вдень 29 листопада з дощем), очікуються налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця, посилення вітру до 15-22 метрів на секунду, в Карпатах до 25-30 метрів в секунду.

У центральних областях очікуються сильні опади у вигляді мокрого снігу і дощу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, посилення вітру до 15-22 метрів на секунду, хуртовини.

У південних областях та в Криму пройдуть дощі, місцями сильні, посилення вітру до 15-22 метрів в секунду.

У східних областях також очікується дощ з переходом у мокрий сніг та сніг, місцями сильні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-22 метрів на секунду, 30 листопада хуртовини.

У Києві та Київській області будуть сильні опади у вигляді снігу, мокрого снігу (вдень 29 листопада з дощем), ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, посилення вітру до 15-20 метрів в секунду, хуртовини.

Джерело: http://podrobnosti.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2182 | Додав: wiktor | Теги: Похолодання, Укргідрометцентр, погода, україна, Український гідрометеорологічний це | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar