Головна » 2010 » Декабрь » 3 » В Україні потеплішає
07:09
В Україні потеплішає
погода, Україна, прогноз, потепління      У найближчу добу в Україні трохи потеплішає завдяки поширенню теплої вологої повітряної маси і атмосферних фронтів з південного заходу Європи, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі 3 грудня в Україні очікується сніг та мокрий сніг, на Закарпатті та півдні, а вдень - на більшій частині території країни прогнозують дощ, в Карпатах сильні опади.

Вночі у північній частині місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця.

В Україні, крім північно-східної частини, також очікується туман.

Вітер східний, південно-східний, 7-12 метрів за секунду, вночі у східній, вдень у західній та південній частині місцями пориви 15-20 метрів за секунду, на високогір'ї Карпат 30-35 метрів в секунду.

Температура вночі -4-9, на півночі Лівобережжя до -13, вдень від -2 до 3. На Закарпатті та в південних областях вночі від -4 до 1, вдень 7-12, в Криму вночі 6-11, вдень 15-21.

У Києві 3 грудня вночі сніг та мокрий сніг, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, вдень невеликі опади, переважно дощ. Часом туман. Вітер південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі -6-8 з підвищенням вранці до 0, вдень 0-2 тепла.

У суботу, 4 грудня, в західних областях вночі сніг та мокрий сніг, вдень припинення опадів. Температура протягом доби -1-7.

На решті території невеликий дощ, на півночі з мокрим снігом, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, лише на південному сході і в Криму, а вдень і в більшості північних областей переважно без опадів. Температура вночі 1-6, на півдні до 10, на сході близько 0, вдень 2-9, на півдні та південному сході до 14, в Криму вночі 10-15, вдень 17-23, у північних областях вночі та вдень від - 3 до 3.

На більшій частині території країни туман. На дорогах північної частини місцями ожеледиця.

Вітер південний з переходом на північний, 7-12 метрів за секунду, вночі на Лівобережжі місцями пориви 15-20 метрів за секунду.

У Києві вночі 4 грудня невеликий мокрий сніг і дощ, місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вдень переважно без опадів. Вітер південний з переходом на північний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі близько 0, вдень 0-2 тепла.

Джерело
: http://podrobnosti.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1971 | Додав: wiktor | Теги: прогноз, україна, погода, Укргідрометцентр, потепління | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar