Головна » 2010 » Июнь » 28 » В Україні оголосили штормове попередження
00:58
В Україні оголосили штормове попередження
Гідрометцентр, штормове попередження, Україна, погодаГідрометеорологічний центр попереджає про погіршення погодних умов у більшості областей в неділю, 27 червня.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті Гідрометцентру.

Згідно з повідомленням, 27 червня в Україні, крім Півночі і Сходу, очікуються грози, місцями шквали 15-20 метрів на секунду, в окремих районах град.

Вночі в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Вінницькій та Чернівецькій областях, а вдень у південній частині країни і карпатському регіоні Гідрометцентр прогнозує місцями сильні дощі.

Кримське управління Міністерства надзвичайних ситуацій оголосило штормове попередження на неділю, 27 червня, через можливе погіршення погодних умов.

Як повідомляє прес-служба відомства, на території автономії очікуються сильні дощі, грози, град і шквал, 15-20 метрів на секунду.

Нагадаємо, сьогодні в Чернівецькій області очікується друга хвиля повені. Очікується, що вода в річках Прут та Сірет може піднятися до рівня шести метрів. Також повідомляється, що в низько розташованих ділянках річок можливий вихід води на заплаву, підтоплення доріг, мостів. У гірських районах існує загроза формування селів.

Джерело: http://podrobnosti.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2226 | Додав: wiktor | Теги: погода, україна, штормове попередження, Гідрометцентр | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar