Головна » 2011 » Январь » 14 » Укргідрометцентр обіцяє 2 хвилі похолодання в січні
23:46
Укргідрометцентр обіцяє 2 хвилі похолодання в січні
    Неждана відлига в Україні скоро закінчиться. Як повідомляє начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда, за місяць буде дві хвилі похолодання - перша з 15 по 17 січня.

Як пише газета "Сегодня", особливо це відчують жителі північних і центральних областях. Тут вдень очікується 5-10 нижче нуля, вночі до -15 морозу, а на північному сході країни до -25. У південних і західних регіонах країни буде тепліше на 5-6 градусів.

"По всій країні пройдуть снігопади, - розповів начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда. - З 18 до 20-го січня трохи потеплішає, але всього на кілька градусів. Як і належить, на Водохреща будуть морози. У столиці вдень на свято очікується всього -1. Але вранці - мінус 4-мінус 6, так що для "моржів" буде шикарна погода для пірнання в ополонку ".

З 21 по 23 січня, за словами Кульбіди, в Україні прийде друга хвиля похолодання. У більшості регіонів буде 10-15 морозу. Після 24 січня температура підніметься на п'ять градусів.

А ось останній місяць зими, лютий, за словами Кульбіди, буде набагато холодніше, правда, метеоролог не береться прогнозувати, який саме сили чекати морозів.

А ось за даними сайту прогнозів погоди gismeteo.ua, українцям у січні не варто боятися похолодання. На заході, крім Карпат, практично до кінця місяця вони пророкують плюсову температуру з дощем (лише вночі з 20 січня - мінус 4-8). У столиці незначно похолодає 16-го (до -1), але на Водохреща обіцяють тепло (+1-0), потім все ж таки прийдуть морози (вночі до -12, вдень до -5).
Фото: ukranews.com
Джерело: http://podrobnosti.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1612 | Додав: wiktor | Теги: прогноз, Похолодання, січень, Укргідрометцентр, 2011, Микола Кульбіда | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar