Головна » 2012 » Февраль » 21 » Російські вчені напрогнозували льодовиковий період у 2014 році
07:59
Російські вчені напрогнозували льодовиковий період у 2014 році
 льодивик, період, 2014, Росія, вчені, прогноз  Російські вчені впевнені, що пік нового глобального зледеніння припаде на 2055 рік. Льодовикой період Вести Російські вчені впевнені, що світ загине від холоду. Ілюстрація Одним з варіантів майбутнього кінця світу, на думку багатьох учених, може стати глобальне потепління: полярні льоди розтануть і затоплять всі найбільші прибережні міста світу. Однак російські вчені впевнені, що все буде не так, і світ загине від холоду. Можливо, це відбудеться вже через два роки.
  На думку завсектора космічних досліджень Пулковської обсерваторії РАН Хабібулло Абдусаматова, через два роки по всій Землі почнеться різке похолодання. Новий льодовиковий період буде тривати не менше двох століть, вважає доктор фізико-математичних наук. Читайте: Землі пророкують одразу два армагеддони – перший у вересні Абдусаматов упевнений, що пік нового глобального заледеніння припаде на 2055 рік. Цікаво, що прихильники теорії глобального потепління вважають, що саме в цьому році наша планета, навпаки, "скипить як каструля, яку вчасно не прибрали з вогню". За словами вченого, Земля стала охолоджуватися, починаючи з 1990-х років.
   За попередні століття планета ввібрала в себе достатньо сонячного тепла і тепер остигає. Зазначимо, прогнозоване російським вченим затяжне похолодання стане вже п'ятим "малим льодовиковим періодом" за останні дев'ять століть. Подібні кліматичні явища були зафіксовані XIII, XV, XVII і XIX століттях. Абдусаматов також попереджає, якщо льодовиковий період називають малим, це аж ніяк не означає, що він пройде непомічено. Як правило, кожен цикл похолодання супроводжується епідеміями, неврожаями і, як наслідок, масовими переселеннями народів, говорить учений.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://tsn.ua
Категорія: Сучасні дослідження | Переглядів: 5414 | Додав: wiktor | Теги: прогноз, 2014, період, льодивик, вчені, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 3
avatar
3 Апокалипсис • 20:39, 12.03.2012
Не ну реально согласитесь говорили будет конец света спасайтесь! бу-бу-бу и бу-бу-бу
avatar
2 неважно • 20:36, 12.03.2012
Говорили что конец света будет.Где он.
avatar
1 националис • 01:17, 26.02.2012
Щось я там тризуба не бачу, значить це все лайно.
ComForm">
avatar