Головна » 2014 » Январь » 22 » Вчені назвали дату нового льодовикового періоду на Землі
15:24
Вчені назвали дату нового льодовикового періоду на Землі
  Наступ похолодання передбачають учені Японії та Росії , висловлюючи своє припущення , що воно може настати в 2055 і триватиме 200 років. На думку фахівців , для цього є всі підстави.
  Температура, яка  поступово знижується, призведе до настання аномальних морозів . Деяке зниження сонячної активності, що спостерігається в останні роки  , є однією з першопричин  глобального похолодання .
  Другою причиною , що сприяє такому положенню , є неухильно остигаючі верхні шари океанів.  
  Згідно цілому ряду революційних заяв вчених з цього приводу , передбачається, що в новий холодний період земляни вступлять вже в 2014 році і жителям планети в найближче десятиліття належить прожити своє життя зовсім в іншому світі. Період глобального похолодання , до якого світ неухильно рухається , на думку деяких видатних учених , може не закінчиться до середини нинішнього сторіччя.
  Цього року аномальні морози , як це зазначається в підтвердження вже багатьох прогнозів , атакували багатьох жителів нашої планети. Рекордні , до 50 градусів морозу холоду , як ми знаємо , цього року атакували Північну Америку ( США і Канаду) . Символом прогнозованого в світі похолодання став покритий льодами Ніагарський водоспад , рух якого зараз час від часу практично повністю зупиняється.
  Тут не були готові до таких серйозних снігопадів , разом з якими прийшли низькі температури і вітри. В Америці температура може опуститися до мінус 62 градусів.
  Снігопадом накрило слідом за американцями і Японію , де температура після цього знизилася до мінус 30 градусів. Самий сильний шторм за останні 20 років цього року розігрався у Великобританії.
 

Фото: http://www.naturalist.if.ua/wp-content/new_ice_age.jpg
Джерело: http://www.finanso.net/tech/8121-uchenye-nazvali-datu-novogo-lednikovogo-perioda-na-zemle.html
Категорія: Сучасні дослідження | Переглядів: 3323 | Додав: wiktor | Теги: аномалія, лід, Льодовиковий, 2014, період | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar