Головна » 2010 » Май » 24 » «Сучасні проблеми та перспективи розвитку туризму, сервісу та консалтингу в полікультурному просторі»
12:46
«Сучасні проблеми та перспективи розвитку туризму, сервісу та консалтингу в полікультурному просторі»
II Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми та перспективи розвитку туризму, сервісу та консалтингу в полікультурному просторі»

19 квітня 2011 - 20 квітня 2011 р.,
термін заявок: 15 квітня 2011


Росія, П'ятигорськ

19-20 квітня 2011 р. в П'ятигорському державному лінгвістичному університеті відбудеться II МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ, СЕРВІСУ І КОНСАЛТИНГУ в полікультурному просторі»

Основні напрямки роботи конференції:

1. Інноваційні процеси розвитку сучасного міжнародного туризму, сервісу, консалтингу: становлення, проблеми, перспективи.
2. Методологічні та освітні аспекти підготовки кадрів у галузі туризму, сервісу та консалтингу.
3. Маркетинг і менеджмент в індустрії туризму та гостинності.
4. Лінгвістика і міжкультурна комунікація - ключові фактори сучасної індустрії міжнародного туризму.
5. Стратегії управління туристичними і консалтинговими ресурсами як засіб розвитку спеціалізованого ринку туристських послуг.
6. IT-технології в індустрії туризму, сервісу та консалтингу.

У рамках конференції передбачається проведення виставки, круглого столу, майстер-класів, тренінгів.

Мета конференції: узагальнення теоретичних розробок, міжнародного та вітчизняного досвіду з розвитку індустрії туризму, сервісу та консалтингу; вироблення узгоджених інноваційних підходів і дій наукового, освітнього, бізнес-спільноти, державних та муніципальних структур у сферах туристської, сервісної індустрії та консалтингу, спрямованих на підвищення результативності професійної підготовки майбутніх кадрів сфери туризму, сервісу, консалтингу.

Запрошуються: вчені, практики в сфері туризму, сервісу та консалтингу, співробітники державних і муніципальних структур, представники бізнесу, викладачі, аспіранти, магістранти, студенти.

Останній день подачі заявки: 15 квітня 2011

Організатори: Факультет англійської та романських мов ПГЛУ, Кафедра інноватики, управління та права ПГЛУ, Діловий центр туризму, сервісу та консалтингу ПГЛУ

Контактна інформація: Нейленко Любов Леонідівна, к.ф.н., доц., Керівник Ділового центру туризму, сервісу та консалтингу ПГЛУ, тел.: 8 (918) 7405631; Міхеєва Галина Анатоліївна, доц. кафедри інноватики, управління та права ПГЛУ, зав. відділенням сервісу і туризму ПГЛУ, тел.: 8 (905) 4473613

Ел. пошта: tourism_service@bk.ru

Роздрукувати інформацію

Джерело: http://www.konferencii.ru
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 2031 | Додав: wiktor | Теги: полікультурний простір, Росія, проблеми розвитку туризму, 2011, П'ятигорськ | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar