Головна » 2012 » Февраль » 21 » Водоспад перетворився на діючий вулкан
08:03
Водоспад перетворився на діючий вулкан
 водоспад, Кінсбкий хвіст, відео, Йосеміт  Фантастичне природне явище можна спостерігати лише декілька хвилин.
   Водоспад Horsetail (Кінський Хвіст) Водоспад Кінський Хвіст декілька разів на рік виглядає як діючий вулкан Декілька днів на рік водоспад в американському парку Йосеміті (штат Каліфорнія) набуває фантастичного вигляду: у момент заходу сонця світло так забарвлює воду, наче зі скель тече не вода, а розжарена лава.
     У середині лютого люди з'їжджаються сюди, щоб подивитися на це прекрасне явище природи та зафіксувати його на фото та відео. Водоспад носить назву Horsetail (Кінський Хвіст). Він знаходиться на східному схилі гори Ель Капітан. Водоспад являє собою два спадаючих потоки висотою близько 480 м.
   Вперше цей феномен було зафіксовано у 1973 року нині покійним фотографом Галеном Ровелом. До того часу парк, відомий своїми водоспадами, цікавив лише пейзажистів. Для того ж щоб сфотографувати Horsetail, певно, потрібні ще додаткові знання з фізики та геометрії, аби точно вирахувати секунди, в які звичайний водоспад перетворюється на фантастичне видовище.

Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://tsn.ua
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 2667 | Додав: wiktor | Теги: Йосеміт, Кінсбкий хвіст, відео, водоспад | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar