Головна » 2013 » Декабрь » 20 » У Буенос- Айресі зведена копія водоспаду Ігуасу
10:41
У Буенос- Айресі зведена копія водоспаду Ігуасу
    У Буенос- Айресі зведена копія водоспаду Ігуасу - одного з семи природних чудес світу. Сам комплекс водоспадів знаходиться на кордоні Аргентини і Бразилії.
  Комплекс водоспадів Ігуасу , що розташувався на кордоні Аргентини і Бразилії , відомий у всьому світі своєю приголомшуючою красою. У листопаді 2011 року він увійшов до списку Семи природних чудес світу. Треба сказати , що недавно прибулому до Аргентини іноземцю місцеві жителі насамперед рекомендують відвідати саме водоспади. І це не дивно , тому що кожен , хто побував там хоча б раз , збереже враження та спогади від цієї подорожі на все життя.
  Тепер насолодитися видовищем водоспадів можна не виїжджаючи з Буенос -Айреса. У  центрі аргентинської столиці був офіційно відкритий монумент , що представляє собою копію природного комплексу водоспадів Ігуасу . Для його створення були привезені величезні камені з провінції Місьйонес , де і знаходиться сам комплекс . Кам'яна споруда у формі півкола , з якого обрушуються потужні потоки води , повністю , правда , в зменшеному вигляді , відтворює найзнаменитіший в комплексі водоспадів Ігуасу - Горло Диявола , по якому , до речі , проходить кордон між Бразилією і Аргентиною.
  Таким чином , новий монумент покликаний нагадувати як місцевим жителям , так і гостям з різних країн світу , про те , що в аргентинській провінції Місьйонес знаходиться одне з Семи природних чудес світу. Монумент водоспадів є як би своєрідним орієнтиром , побачивши який численні туристи Буенос- Айреса неодмінно захочуть познайомитися з реальним дивом природи.


Фото: http://img1.liveinternet.ru/
Джерело: http://newsland.com/news/detail/id/1292112/
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 1948 | Додав: wiktor | Теги: Аргентина, Ігуасу, водоспад, копія, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar