Головна » 2010 » Декабрь » 14 » Стартує національний діалог щодо озеленення економіки України
22:46
Стартує національний діалог щодо озеленення економіки України
reklamonstr.com
економіка України, зелені технології, конференція, МАМА-86,        16 грудня 2010 року Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» спільно з Екологічною програмою ООН (UNEP) та у співпраці з Громадською експертною радою при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС (ГЕР УЧК), за підтримки Швейцарської амбасади в Україні, Європейської програми МФ «Відродження» та Фонду Генріха Бьолля проведе міжнародну конференцію «Зелена економіка – європейський вибір України».

Головною метою заходу є підвищення обізнаності посадовців та громадськості України щодо політики озеленення економіки ЄС, а також сучасних міжнародних дебатів під егідою ООН на тему зеленої економіки та формування низьковуглецевого суспільства. Також конференція націлена на започаткування національного діалогу щодо «озеленення» української економіки.

До участі у конференції запрошені представники українських та міжнародних державних установ та відомств, бізнесу, громадських організацій та наукових інституцій – зацікавлені сторони, для яких робота за тематикою «озеленення» економіки є профільною, вони можуть вплинути на процес озеленення української економіки чи є прямими бенефіціантами цього процесу.

У рамках конференції будуть розповсюджені доповідь UNEP «Глобальний зелений новий курс» російською мовою, а також спеціально перекладені з англійської посібники «Оцінка впливів сталого споживання та виробництва», «Вимірювання діяльності щодо сталого споживання і виробництва», «Інструменти політики сталого споживання та виробництва» (російською мовою) та звіт «Нова «зелена угода» для Європи. У напрямку модернізації всупереч кризі» (українською).

Конференція проходитиме за адресою: вул. Володимирська, 55, Великий конференц-зал НАНУ. Початок о 9.00.

Попередня програма, концепція та анонс заходу українською та англійською - в додатку.

Для контактів:
Щодо участі: Оксана Майборода, oksana@mama-86.org.ua, 044 456 1338.
Щодо акредитації преси: Олександра Заруцька zarutska@mama-86.org.ua, 044 456 1338.

Додатки : Документи ( Green-economy.zip, 315 Kb )
Джерело : http://www.civicua.org  
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1860 | Додав: wiktor | Теги: МАМА-86, економіка України, конференція, зелені технології | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar