Головна » 2010 » Май » 24 » III Міжнародна науково-практична конференція «Безперервна географічна освіта: нові технології в системі вищої та середньої школи»
11:25
III Міжнародна науково-практична конференція «Безперервна географічна освіта: нові технології в системі вищої та середньої школи»
III Міжнародна науково-практична конференція «Безперервна географічна освіта: нові технології в системі вищої та середньої школи»

  21 квітня 2011 - 22 квітня 2011 р.,
термін заявок: 1 лютого 2011


Білорусь, Гомель

Робота конференції буде проводитись за наступними напрямками:

1. Сучасні освітні технології в області географії
2. Проблеми безперервності географічної освіти
3. Міжпредметні взаємозв'язки у системі вищої та середньої школи: географія - краєзнавство - природознавство - туризм та ін
4. Вивчення проблем навколишнього середовища в системі географічних наук

Програма роботи конференції буде сформована після отримання оргкомітетом реєстраційних форм, матеріалів, оргвнеску і буде розіслана другим інформаційним листом до 1 березня 2011 року. Оргкомітет залишає за собою право відбору отриманих матеріалів.

Збірник матеріалів конференції планується видати до її проведення.

Для участі у конференції необхідно до 1 лютого 2011 надіслати заповнену реєстраційну форму, статтю в електронному та паперовому варіантах на адресу організаційного комітету, оргвнесок.

Вимоги до оформлення статей

Стаття представляється в оргкомітет в 1 примірнику на білому папері формату А4 і по електронній пошті. Електронний і паперовий варіанти статті повинні збігатися. Назва файлу повинна складатися з прізвища та ініціалів автора.

Вимоги до тексту: обсяг статті до 3 сторінок, текстовий редактор - MS Word 6.0 і вище. Шрифт - Times New Roman, розмір - 14 pt. Поля: верхнє, нижнє, праве, ліве - 20 мм. Абзацний відступ - 1,25 мм. Міжрядковий інтервал - одинарний. Розмітка статті не потрібно. Малюнки, підготовлені в CorelDraw або в інших графічних редакторів, повинні бути вставлені в текст статті. У зазначений вище обсяг входять текст статті, список літератури, таблиці та рисунки, число останніх не повинно перевищувати п'яти. Посилання в тексті позначаються порядковим номером у квадратних дужках і оформляються у відповідності до вимог ВАК Білорусі.

Паперовий примірник статті має бути підписаний усіма авторами.

Електронний варіант статті представляється авторами по електронній пошті.

Останній день подачі заявки: 1 лютого 2011


Організатори: Гомельський державний університет ім. Ф. Скорини

Контактна інформація: 246019, Республіка Білорусь, м. Гомель, вул. Радянська, 104, Гомельський державний університет, геолого-географічний факультет, кафедра географії, ел. пошта geogomel@mail.ru, geograf2008@tut.by. Тел.: 375-232-57-34-04

Ел. пошта: geo_gomel@mail.ru

Інформаційний лист (127.5 КБ)

Роздрукувати інформацію

Джерело: http://www.konferencii.ru
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 2111 | Додав: wiktor | Теги: Навчання, Освіта, Білорусь, географія, 2011, конференція | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar