Головна » 2011 » Февраль » 3 » У Сокільці на Південному Бузі з'явиться "Місто туристів"
21:17
У Сокільці на Південному Бузі з'явиться "Місто туристів"
   Новий готельний комплекс під найменуванням HELIOPARK Waterville, рівень якого "чотири зірки", буде повністю добудований, зданий в експлуатацію і відкритий до завершення наступного року. Він розміститься на території дуже великого парку садиби Потоцьких-Свейковських, який знаходиться в поселенні Сокілець Немирівського району Вінницької області.

На земельній ділянці, сукупна площа якої складає близько трьох гектарів, призначеній під будівництво нового готельного комплексу, в даний час розташовуються дві будівлі, які залишилися від млина і гідротехнічної споруди, побудованих ще 1900-1910-х роках минулого століття. Ці споруди і стануть основою архітектурної концепції нового готельного комплексу під назвою HELIOPARK Waterville. Старовинний млин, викладений з натурального каменю, і красива, з безліччю пінних порогів, річка Південний Буг повинні будуть залучити в новий готельний комплекс, назва якого перекладається на українську мову як «водне місто», багатьох туристів.

У самому ж готельному комплексі туристів очікує ресторанний комплекс під найменуванням "Млинове подвір'я", який буде розташовуватися в приміщенні колишнього зерносховища і включатиме в себе кафе, ресторан з відкритою терасою дивовижної краси , лоббі-баром, невеликим винним погрібом, а також фіто-кафе, 120 номерів різного рівня та комплектації, які будуть знаходитися у відреставрованих і нових будівлях, і багато іншого. Наприклад, для ділових гостей на території нового готельного комплексу HELIOPARK Waterville передбачається обладнати багатофункціональний зал, сукупна площа якого складе близько 350-т квадратних метрів, кілька переговорних кімнат і бізнес-центр.

Ті гості, які приїхали в новий готельний комплекс HELIOPARK Waterville просто відпочити, зможуть побувати в спеціальній Wellness-зоні з закритим і відкритим басейном, зоною spa-послуг і комплексом різних саун. Також вони зможуть взяти безпосередню участь у рибальських і мисливських турах, кінних походах, річкових сплавах, а також деяких програмах пізнавального екологічного туризму.
Фото: artpolefest.org
Джерело: http://www.geograf.com.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2148 | Додав: wiktor | Теги: Південний Буг, туристичний центр, Сокілець, Вінницька область, Місто туристів | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 2
avatar
2 Махновець • 12:47, 19.03.2012
Та який готель? Захоплять десятки гектарів біля Бугу та забудують котеджами й маєтками!
Це очевидно. А людям лапші навішали, як завжди.
avatar
1 Mlinoman • 12:57, 15.02.2011
"Залучати багатьох туристів"? люди добрі, та скажіть, які туристи відпочивають у фешенебельних готелях з спа-салонами, в фіто-кафе, лоббі-барі, басейнах та інших "наворочєних" місцях? І для чого туристам переговорні кімнати та бізнес-центр?
Очевидно, що даний комплекс буде працювати лише для обраних з купою грошей та на крутих тачках. А справжні туристи навряд чи зможуть сунути носа на млин та прилеглі території.
ComForm">
avatar