Головна » 2010 » Июнь » 2 » В Англії розпочався «сезон кілець - 2010»
17:23
В Англії розпочався «сезон кілець - 2010»
  За багаторічною традицією якась сила поклала на землю посіви. І написала на полі «англійське коло», почавши тим самим черговий сезон. Як правило, він триває від цвітіння до дозрівання та збору врожаю.

За виготовленням кола, або піктограми, як ще називають подібну творчість, ніхто не був спійманий. Ніхто з ентузіастів не зізнався, мовляв, пожартували. З чого експерти зробили традиційний висновок, що вони щоразу роблять у подібних випадках: сила, що укладає рослини, невідома.

Нинішня піктограма не сильно вигадлива. Зате зі смислом. На думку відомої дослідниці кіл Люсі Прінгл, в «картині» зашифровано  знамениту тотожність Ейлера. Вона вважається найкрасивішою математичної формулою у Всесвіті. І самою загадковою. Сенс її  досі незрозумілий.

Діаметр кола 2010 року - близько 100 метрів. Це набагато більше піктограми, що відкрила тут же, у Уілтширі, сезон минулого року. Тоді її зовнішній діаметр склав близько 30 метрів.

За статистикою, в різних країнах світу щорічно з'являються декілька сотень кіл. Але рекордсмен, звичайно, Англія. За минулий рік в її графствах нарахували 50 штук.

Джерело: http://www.kp.ru

Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1643 | Додав: wiktor | Теги: англійське коло, Англія, піктограма | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar