Головна » 2010 » Октябрь » 17 » VI Всеросійська науково-практична конференція "Регіональні аспекти географічних досліджень і освіти"
19:49
VI Всеросійська науково-практична конференція "Регіональні аспекти географічних досліджень і освіти"
конференція, 2010, Росія, географічні дослідження, освітаVI Всеросійська науково-практична конференція "Регіональні аспекти географічних досліджень і освіти"

29-30 листопада, заявки до 10 листопада

м. Пенза, Російська Федерація
 
 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ № 1

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь в роботі другий Всеросійської науково-практичної конференції «Регіональні аспекти географічних досліджень та освіти», яка відбудеться 29-30 листопада 2010 р. в Пензенському державному педагогічному університеті ім. В.Г. Бєлінського на природничо-географічному факультеті. Конференція проводиться в заочній формі.

Напрямки роботи конференції
> Природні процеси і динаміка геосистем
> Природокористування та геоекологія
> Регіональні еколого-географічні проблеми
> Управління природокористуванням на регіональному рівні
> Охоронювані території
> Природно-культурну спадщину
> Розвиток суспільно-територіальних систем
> Економіко-географічні аспекти сучасного розвитку Росії
> Актуальні проблеми регіонознавства
> Регіональний ринок праці
> Демографічні проблеми регіонів
> Сучасні проблеми географічної освіти

Подання заявок та матеріалів конференції
Для участі у конференції необхідно до 10 листопада надіслати (електронною поштою) до Оргкомітету заявку на участь у конференції та матеріали доповіді.
До конференції планується видання збірника матеріалів. Приймаються матеріали обсягом до 4 сторінок формату А4.

Формат тексту: Word for Windows - 97 - 2003/ХР. Формат сторінки: А4 (210x297 мм). Поля: 20 мм - зверху, праворуч, ліворуч; 25 мм - знизу. Шрифт: розмір (кегль) - 14; тип - Times New Roman. В тексті допускаються малюнки, таблиці - не більше 2. Малюнки слід виконувати розмірами не менше 60x60 мм і не більше 110x170 мм у форматі * jpg, * bmp. Назва друкується прописними літерами, шрифт - жирний. Нижче через подвійний інтервал маленькими літерами - ініціали та прізвище автора (ів). Далі через подвійний інтервал - повна назва організації, місто і країна. Після відступу 3 інтервалу йде текст, що друкується з подвійним міжрядковим інтервалом. В електронному варіанті кожна стаття повинна бути в окремому файлі. В імені файлу вкажіть прізвище першого автора і перші три слова назви статті.

Матеріали, надіслані електронною поштою, слід представляти у форматі MS Word (файли з розширенням * doc або * rtf). Якщо розмір файлу перевищує 50 Кбайт, слід стиснути його програмою-архіватором (допустимо використовувати архіватори ZIP, RAR або ARJ). Графічні файли, що приєднуються до електронного повідомлення, також повинні бути стислі архіваторами.

Матеріали в електронному вигляді (вкладений файл електронної пошти) представляються в Оргкомітет до 10 листопада 2010 р. Матеріали публікуються в авторській редакції. Оргкомітет залишає за собою право відхиляти доповіді, що не відповідають тематиці конференції, оформлені з порушенням вимог.

Матеріали надсилати за адресою: e-mail: ksemar@yandex.ru
fizgeo-531@yandex.ru; art-serafima@yandex.ru

Заявки на участь у конференції
Прізвище
Ім'я
По батькові
Організація
Посада, вчений ступінь, вчене звання
Назва доповіді
Адреса, телефон, факс, e-mail

Організаційний внесок становить:
- 120 рублів за сторінку. Для перерахування організаційного внеску: Поштова адреса: 440004, м. Пенза, вул. Пушаніна, 13-52, Прилипко Олені Юріївні

Завантажити: Інформаційний лист
Джерело: http://aokornus.at.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 2054 | Додав: wiktor | Теги: 2010, географічні дослідження, Освіта, конференція, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar