-->Головна » 2010 » Июль » 21

Відкрито нове газове родовище

газове родовище, Україна, Буцівське     За результатами пошукових робіт ДК «Укргазвидобування» відкрито Буцівське газове родовище (Мостиський р-н, Львівська обл.) Про це ІМК повідомили в прес-службі ДК «Укргазвидобування». Пошуковою свердловиною 2-Буцівська при випробуванні на глибині 1100-1060 м отримано приплив газу дебітом 4,1 тис. м3 на добу. Перспективні запаси родовища оцінюються в 200 млн. м3. Підготовлені геологічні ... Читати далі»

21.07.2010

Незрячі закарпатці підуть у турпохід

туристичний похід, люди з вадами зору, Генерація успішної дії, акція   Молодь з глибокими порушеннями зору спільно з волонтерами вирушать в туристичний похід, сплавлятимуться на байдарках та ночуватимуть на острові серед озера Світязь.

Про це повідомили 19 липня у Всеукраїнській молодіжній громадській організації інвалідів із вадами зору «Генерація успішної дії».
Незрячі закарпатці підуть у турпохід

З 26 липня по 2 ... Читати далі»

21.07.2010

Останній притулок пінгвінів

пінгвіни, узбережжя, Бразилія, загибель тварин    Сотні мертвих пінгвінів та інших морських тварин викинуті на берег в штаті Сан-Паулу (Sao Paulo), Бразилія, повідомляє агентство France Presse. Зокрема, в прибережних містах Перуібе (Peruibe), Праіа Гранде (Praia Grande) і Ітаньяен (Itanhaém) були знайдені 530 пінгвінів, безліч морських птахів, п'ять дельфінів і три гігантських морських черепах.

В даний час учені ... Читати далі»

21.07.2010

У Бразилії жили слони

знахідка, слон, Бразилія, Амазонка    Група вчених на чолі з Маріо Коссуолом (Mario Cozzuol), Бразилія, встановила, що зуб, знайдений в джунглях Амазонки, належав слону, повідомляє AFP. Таким чином знайдено доказ присутності цих товстошкірих тварин в Південній Америці 45 тис. років тому.

«Тільки у слонів і капібарі (великі гризуни) є зуби з такою шаруватою структурою, однак зуби капібарі не довше 5 см, тоді як довжина вик ... Читати далі»

21.07.2010