Головна » 2010 » Июль » 21 » Відкрито нове газове родовище
11:43
Відкрито нове газове родовище
газове родовище, Україна, Буцівське     За результатами пошукових робіт ДК «Укргазвидобування» відкрито Буцівське газове родовище (Мостиський р-н, Львівська обл.) Про це ІМК повідомили в прес-службі ДК «Укргазвидобування». Пошуковою свердловиною 2-Буцівська при випробуванні на глибині 1100-1060 м отримано приплив газу дебітом 4,1 тис. м3 на добу. Перспективні запаси родовища оцінюються в 200 млн. м3. Підготовлені геологічні матеріали, про відкриття Буцівского родовища, спрямовані для подання до Державної комісії по запасах корисних копалин.

Роботи на Буцівському родовищі проводиться газопромисловим управлінням «Львівгазвидобування» (філія ДК «Укргазвидобування»). Родовище розташоване між Хідновицьким і Свидницьким родовищами, на яких ведеться видобуток газу. Завдяки вигідному розташуванню при розробці Буцівского родовища ДК «Укргазвидобування» зможе ефективно використовувати діючу інфраструктуру сусідніх родовищ.

«Додаткові ресурси газу, отримані в результаті відкриття Буцівского родовища, сприятимуть подальшій стабілізації видобутку газу в Західній Україні», - заявив директор ДК «Укргазвидобування» Юрій Борисов.

Нагадаємо, що в червні ДК «Укргазвидобування» завершила будівництво установки компрімірування газу на Любешівському газовому родовищі у Львівській області. До кінця року компанія планує завершити будівництво ще двох нових установок в регіоні.

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2548 | Додав: wiktor | Теги: Буцівське, україна, газове родовище | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar