-->Головна » 2010 » Октябрь » 14

Вартість послуг природи людям оцінена в мільйони доларів

         Інтернаціональна група екологічних економістів, вперше оцінила грошову вартіст ... Читати далі»

13.10.2010

Кит зробив рекордний заплив

горбатий кит, заплив, Бразилія, Мадагаскар    Самотня самка горбатого кита (Megaptera novaeangliae) пропливла більше 9800 км від місць свого традиційного годування в Бразилії до о. Мадагаскару, встановивши рекорд найдовшої міграції морських ссавців, коли-небудь зафіксованою. Про це сьогодні повідомляється в онлайн-випуску журналу Nature.

Зафіксував дистанцію біолог Пітер Стівік (Peter Stevick), що працює в коледжі Атл ... Читати далі»

13.10.2010

Землі загрожує посуха

Орегон, США, посуха, зміна клімату    Згідно з новим дослідженням учених з університету Орегона (Oregon State University), США, грунти в південній півкулі, в тому числі на великих територіях Австралії, Африки і Південної Америки, висихають протягом останніх 10 років, повідомляє Live Science.

Це дослідження є першим подібного роду. Воно дозволяє вивчити переміщення води з поверхні землі в атмосферу, зване евапотрансп ... Читати далі»

13.10.2010

9 місяців в Литві за програмою Європейського Союзу

волонтерство, програма, НПП, стажування, Литва     Спілка Форум, яка працює у сфері міжнародних волонтерських обмінів з 1991 року, повідомляє про вакансію в проекті Європейської Волонтерської Служби (ЄВС) в Литві, в рамках програми Європейського Союзу "Молодь в Дії”.

Період проекту - 15 березня 2011 по 15 грудня 2011 (9 місяців)

Місце волонтерства – Національні (регіональні) парки по охороні ... Читати далі»

13.10.2010