-->Головна » 2010 » Декабрь » 28

Кількість великих часток пилу в атмосфері, можливо, недооцінюється

fabionodariphoto.com
атмосфера, частинки пилу, Національний центр атмосферних досліджень, США       Мікроскопічні частинки пилу, що потрапляють в атмосферу з грунту, утворюют ... Читати далі»

28.12.2010

На Південному березі Криму зацвіли алича та бузок

jailbird.ru
Південний берег Криму, цвітіння, бузок, Севастополь, температура повітря       На Південному березі Криму і в Севастополі через встановилася в грудні теплої погоди зацвів бузок, у Великій Ялті також цвітуть алича і мигдаль.

Як повідомила Валентина Горіна ... Читати далі»

28.12.2010

"Chevron" цікавить український газ

wiki.syktsu.ru
"Chevron", український газ, Укргазвидобування, родовище      ДК "Укргазвидобування" провела переговори з представниками американської енергетичної компанії "Chevron Corporation", однієї з найбільших нафтогазових корпорацій світу.

Як повідомили ... Читати далі»

28.12.2010

На Івано-Франківщині промарковано 650 км пішохідних стежок

gormelika.com.ua

маркування, туристичний маршрут, веломаршрут, туристичні стежки     В Івано-Франківській області промарковано понад 650 км туристичних пішохідних стежок та встановлені туристичні знаки на більше тисячі велосипедних маршрутах. Про це повідомив заступник начальника управління туризму Івано-Франківської ОДА Григорій Мельник. За його словами, маркування - це головна складова безпеки туристів. Над цією програмою ... Читати далі»

28.12.2010

Туризм обкладуть податками

www.vokrugsveta.ru
Дефіцит бюджету, податок, туризм, Італія      Дефіцит бюджету, викликаний глобальною економічною кризою, змушує деякі країни вводити податок на туристів, повідомляє РБК Daily. Зокрема, ввести обов'язковий туристичний збір запропонував днями прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі. За його задумом, кожен турист, який приїхав до Венеції або Флоренцію, повинен платити за € 1 на добу, а за візити до Р ... Читати далі»

28.12.2010