Головна » 2010 » Декабрь » 28 » На Південному березі Криму зацвіли алича та бузок
15:17
На Південному березі Криму зацвіли алича та бузок
jailbird.ru
Південний берег Криму, цвітіння, бузок, Севастополь, температура повітря       На Південному березі Криму і в Севастополі через встановилася в грудні теплої погоди зацвів бузок, у Великій Ялті також цвітуть алича і мигдаль.

Як повідомила Валентина Горіна, старший науковий співробітник відділу південних плодових рослин Нікітського ботанічного саду, "на Південному березі, де спостерігається цвітіння, немає сильних насаджень, так що нічого страшного, а в Бахчисарайському районі, в степовій зоні Криму (зайнятими плодовими культурами) температура не так сильно спровокувала цвітіння ".

За її словами, на півдні Криму цвітуть поодинокі дерева, при цьому на деяких відкрилося "відсотків десять квіток", повідомляє УНІАН.

У той же час Горіна не дала прогноз щодо врожаю плодових у наступному році. "Буде видно пізніше, залежить від того, яким буде лютий, березень - чи будуть заморозки ", - сказала вона.

Нагадаємо, минулого тижня температура у Криму піднімалася до 20 градусів тепла.

Джерело: http://podrobnosti.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 3928 | Додав: wiktor | Теги: цвітіння, Південний берег Криму, Севастополь, бузок, температура повітря | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar