Головна » 2010 » Декабрь » 28 » "Chevron" цікавить український газ
15:08
"Chevron" цікавить український газ
wiki.syktsu.ru
"Chevron", український газ, Укргазвидобування, родовище      ДК "Укргазвидобування" провела переговори з представниками американської енергетичної компанії "Chevron Corporation", однієї з найбільших нафтогазових корпорацій світу.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі ДК, під час переговорів обговорювалися перспективи спільного пошуку і розробки нетрадиційних покладів газу в межах запропонованої компанією "Chevron" ділянки. "Компанія" Chevron "має позитивний досвід роботи за проектами з видобутку нетрадиційного газу, в тому числі в сусідніх з Україною Польщі та Румунії. Представники" Chevron "підкреслили високий інтерес до покладів нетрадиційного газу на території України, і висловили наміри щодо їх розробки", - сказано в повідомленні.

Зі свого боку, ДК "Укргазвидобування" зацікавлена в отриманні доступу до передових технологій, обмін досвідом у сфері буріння, видобутку природного газу і переробки вуглеводнів.

За результатами переговорів прийнято рішення про подальший розгляд і опрацюванню шляхів та форм залучення інвестицій від компанії "Chevron" з метою реалізації проектів загального видобутку покладів газу.

Нагадаємо, "Chevron Corporation" одна з найбільших інтегрованих енергетичних компаній США, яка представлена в 180 країнах. Основна діяльність - видобуток нафти і газу, переробка, транспортування та продаж нафтопродуктів.

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1487 | Додав: wiktor | Теги: український газ, Родовище, Укргазвидобування, Chevron | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar