-->Головна » 2011 » Январь » 20

ВООЗ визначила, хто п'є більше всіх в Європі

  За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, жителі Європи - найбільш випивають в світі. Крім того, в регіоні найвищий рівень хвороб і травм, пов'язаних з пияцтвом.

Експерти ВООЗ звертають увагу на проблеми вживання алкоголю в різних країнах регіону і закликають уряди проводити антиалкогольну політику. Вони відзначають, що в середньому на дорослого жителя країн-членів європейського бюро ВООЗ доводиться 9,24 літра алкоголю на рік. < ... Читати далі»

20.01.2011

Частка альтернативної енергетики в 2010 році зросла

  У минулому році про альтернативну енергетику багато говорилося, а також реалізовувався ряд проектів у Росії і в світі. За даними Міжнародного енергетичного агентства (International Energy Agency, IEA), в світі протягом січня - вересня 2010 року частка енергії, одержуваної з поновлюваних джерел (ВДЕ), виросла в порівнянні з тим же періодом 2009 року з 2% до 3%, або у півтора рази. Дана цифра не включає гідроенергетику, частка якої в світовому виро ... Читати далі»

20.01.2011

Число інтернет-користувачів у світі за рік зросло до 1,97 млрд.

  За минулий рік число користувачів у світі зросло до 1,97 млрд., що на 14% більше, ніж у 2009 році

Про це йдеться в звіті дослідницької компанії Royal Pingdom «Інтернет 2010 у цифрах», повідомляє ain.ua.

Згідно з ним, в кінці минулого року кількість користувачів інтернету в світі склало 1,97 млрд., що на 14% більше, ніж у 2009 році. Кількість сайтів у світі збільшилася на 21,4 млн. і досягло 255 млн.

Аудиторія найбільшої в ... Читати далі»

20.01.2011

Землетрус у Пакистані

   У ніч з вівторка на середу на південному заході Пакистану стався сильний землетрус, повідомляє Associated Press. Магнітуда підземних поштовхів склала 7,2 балу за шкалою Ріхтера. Відгомони землетрусу відчувалися в Індії та Об'єднаних Арабських Еміратах.

Найближче до епіцентру землетрусу опинилося місто Далбандін (Dalbandin) в провінції Белуджістан, населення якого становить 15 тис. осіб. Ніякої інформації про руйнування в Далбандіне ... Читати далі»

20.01.2011

Бійтеся зарази

Бійтеся зарази

  Туристичні сайти, які торгують путівками, повинні попереджати своїх відвідувачів, коли вони купують путівки до країн з високим ризиком заразитися малярією, повідомляє прес-реліз «Британського медичного журналу» (British Medical Journal). З відкритим листом до журналу звернулася група експертів з інфекційних хвороб з Великобританії.

За їх словами, останнім часом у Великобританії було зафіксовано три випадки захворювання малярією. У всіх ви ... Читати далі»

19.01.2011