-->Головна » 2011 » Апрель » 29

У Карибському морі знайшли скарби на мільйони доларів

Долар, Скарби, Карибське море, Мільйони   Шукачі скарбів Deep Blue Marine знайшли на місці катастрофи в Карибському морі скарби, вартість яких може перевищити мільйон доларів.
   Команда шукачів скарбів виявила 700 срібних монет, статуетку, яка зображує жінку, і дзеркальний камінь, який, ймовірно, використовувався в шаманських ритуалах, передає ТСН з посиланням на Daily Mail.
    «Монети можуть коштувати міль ... Читати далі»

29.04.2011

Населення Європи стрімко старішає

населення, Європа, демографічна ситуація, Євростат     Про це свідчать останні дані Євростату. Середній вік жінок, які народжують складає 29,7 років. Самі молоді мами ЄС живуть у Болгарії - 26,6 років і Румунії - 26,9 років.
    Найвищий рівень народжуваності в ЄС демонструє Ірландія - 2,07 дітей, що припадають на одну жінку.
    Середній показник по ЄС - 1,6 дітей на одну жінк ... Читати далі»

29.04.2011

Хокеїсти збірної Франції переплутали Словаччину з Польщею

Польща, Хокей, Словаччина, Цікаве, Збірна франції, Хокеїст,      Хокеїсти збірної Франції відлетіли до Польщі замість Словаччини, де 29 квітня розпочнеться чемпіонат світу. Про це повідомляє Associated Press.
     Збірна помилково забронювала квитки не на той рейс. Добиратися з Кракова в словацьке Кошице хокеїсти вирішили на автобусі.
    На автобусі збірна Франції подол ... Читати далі»

29.04.2011

Розгадано таємницю плато Колорадо

геологія, загадка, Колорадо, плато, Юта, астеносфера     Дослідники з Університету Райса (США) разом з колегами з'ясували, чому плато Колорадо, що охоплює американські штати Арізона, Колорадо, Нью-Мексико і Юта, піднімається, незважаючи на те, що деякі частини його нижньої кори, ймовірно, опускаються. Ця величезна тектонічно стабільна область на заході Сполучених Штатів давно інтригувала геологів.
  &n ... Читати далі»

29.04.2011

Фукусіма змусила задуматись екологів

Фукусіма, Японія, землетрус, Атлантика, екоситема, тріска     Дивовижна сила Фукусімского землетрусу знову змусила задуматися про те, як погано в сейсмологів йдуть справи з прогнозом подібних катастроф. На жаль, екологам теж нічим похвалитися: ніхто не може передбачити, коли та чи інша екосистема порушиться або зміниться.
    Тому нове дослідження, проведене інтернаціональним колективом, може стати справжньою сенс ... Читати далі»

29.04.2011

Ослаблення Гольфстріму не призведе до охолодження Європи

Гольфстрім, течія, Атлантика, Європа, потепління     Прийнято вважати, що глобальне потепління за рахунок збільшення опадів і танення арктичних льодів в кінцевому рахунку дестабілізує Гольфстрім - той конвеєр, який несе тропічні води до Північної Атлантики і зігріває Західну Європу. Іншими словами, глобальне потепління парадоксальним чином охолодить регіон, тоді як інший світ буде продовжувати нагріватися.
    Нове д ... Читати далі»

29.04.2011