-->Головна » 2011 » Ноябрь » 08

Україна на шляху впровадження спільної системи екологічної інформації

ENPI-SEIS, Україна, екологічна інформація, Європа   Заступник директора Європейського Агентства з навколишнього середовища Гордон МакІннес 7 листопада представив проект спільної системи екологічної інформації в регіоні європейського суспільства (SEIS). Для аналізу готовності України впровадити сис ... Читати далі»

08.11.2011

Пастка біля Евересту

аеропорт, Тензвнг, Хілларі, Еверест, Джомолунгма, туристи, пастка   2,5 тис. туристів-альпіністів застрягли через погану погоду в маленькому аеропорту села Лукла (Lukla) в Гімалаях, повідомляє британська газета Daily Telegraph. Всі вони прилетіли туди для того, щоб піднятися на найвищу вершину світу - гору Еверест. Усього вильоту до столиці Н ... Читати далі»

Парниковий стрибок

парникові гази, викиди, вуглексилий газ, Кіотський протокол   Світові викиди вуглекислого газу (CO2), накопичення якого в атмосфері Землі веде до парникового ефекту і глобальної зміни клімату, в 2010 році різко зросли. Про це повідомляє агентство Associated Press з посиланням на Міністерство енергетики США (US Department of Energy).
  ... Читати далі»

Водойма в Одесі перетворилася на хімічну "бомбу"

Одеса, забруднення, ставок, екологія   Одеська мерія розпорядилася з'ясувати джерела забруднення ставка біля колишньої джутової фабрики на вулиці Василя Стуса навпроти парку Ленінського комсомолу. Для цього міському управлінню екології та розвитку рекреаційних зон переведуть 98 тис. гривень.
  Раніше ставок джутової фабрики викон ... Читати далі»

08.11.2011

Експедиція до підводних гір

IUCN, експедиція, підводні гори, Західно-Індійський хребет   Базований в Британії Міжнародний союз охорони природи (IUCN) готується відправити вже другу шеститижневу експедицію до гір Західно-Індійського хребта в Індійському океані, для вивчення його надводної фауни. Про це повідомляє BBC.
   Це вже друга експедиція подібного ро ... Читати далі»

Україна і Республіка Корея посилюють співпрацю у сфері надрокористування

Корея, Україна, співпраця, надрокористування   Україна і Республіка Корея підпишуть Меморандум про розширення співпраці у сфері надрокористування

Україна і Республіка Корея домовились до кінця цього року підписати Меморандум про взаємопорозуміння «Щодо співробітництва у сфері рекультивації гірничих виробок (об’єктів) дл ... Читати далі»

08.11.2011