Головна » 2011 » Ноябрь » 8 » Україна на шляху впровадження спільної системи екологічної інформації
13:56
Україна на шляху впровадження спільної системи екологічної інформації
ENPI-SEIS, Україна, екологічна інформація, Європа   Заступник директора Європейського Агентства з навколишнього середовища Гордон МакІннес 7 листопада представив проект спільної системи екологічної інформації в регіоні європейського суспільства (SEIS). Для аналізу готовності України впровадити систему SEIS представники Мінприроди та інших органів виконавчої владизвітували про стан національної бази екологічних даних відповідно до пріоритетних сфер проекту.
  Головні цілі проекту ENPI-SEIS – це створення національних та регіональних систем екологічної інформації, розширення потенціалу відповідних відомств у сфері моніторингу, збору, оцінки та розповсюдження інформації про екологічне становище, а також визначення екологічних показників.
  В ході семінару були обговорені пріоритетні теми та напрямки подальшої діяльності щодо співпраці та план дій щодо реалізації проекту ENPI-SEIS в Україні.
  Реалізація проекту ENPI-SEIS сприятиме вдосконаленню механізмів оцінки стану навколишнього середовища, розширенню можливостей доступу громадян до екологічної інформації та покращенню партнерства на національному та міжнародному рівнях.
Фото: www.menr.gov.ua
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: В Україні | Переглядів: 3569 | Додав: wiktor | Теги: україна, ENPI-SEIS, Європа, екологічна інформація | Рейтинг: 5.0/1
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar