-->Головна » 2011 » Декабрь » 23

Європа очищає атмосферу

  суд, Європа, ЄС, закон, атмосфера, викидиВерховний суд Європейського союзу (European Union) виніс рішення про те, що з 1 січня ЄС може стягувати компенсацію за викиди вуглецю в атмосферу з усіх літаків, що прилітають в європейські аеропорти і вилітають з них. Про це повідомляє BBC News. Тим не менш, авіалінії низки країн, зокрема США, Канади та К ... Читати далі»

Афганістан поставили на рейки

  Афганістан, рельси, залізниця, транспортВ Афганістані було відкрито залізничне сполучення по новій лінії, повідомляє BBC News. Вчора по ділянці довжиною 75 км, що з'єднує міста Мазарі-Шаріф (Mazar-e-Sharif) і Хайратан (Hairatan) на кордоні з Узбекистаном, пройшов порожній вантажний склад з 7 вагонів. Вартість завершеною в минулому році ... Читати далі»

Таємниці Амазонки

  флора, фауна, Амазонка, річка, Південна Америка, ліси, ООНОрганізація Об'єднаних Націй оприлюднила звіт про дослідження, де уточнюються наукові подробиці видів рослин в лісах Амазонки, які можна використовувати для економічних чи медичних цілей. Про це повідомляє BBC News.
  Близько 80% населення країн залежать від лісово ... Читати далі»

Кластер жахливих землетрусів не означає, що Земля стала більш активною

  кластер. землетрус, активність, Ширер, магнітудаЗа останні роки відбулося надзвичайно багато епічно потужних землетрусів, причому на Суматрі, у Чилі та Японії сила поштовхів наближалася або досягала 9,0. Це змусило деяких припустити, що подібні катаклізми відбуваються кластерами, що ми вступили саме в такий період і слід боятися.
&nb ... Читати далі»