-->Головна » 2011 » Декабрь » 27

Конкурс реклами «Майбутнє, якого ми хочемо: Крапля за краплею»

 ООН, конкурс, вода, крапля, Ріо+20Організація Об’єднаних Націй спільно з Радою Міністрів скандинавських країн проводить конкурс реклами «Майбутнє, якого ми хочемо - Крапля за краплею» в рамках глобальної кампанії, присвяченої майбутній Конференції ООН із сталого розвитку (Ріо+20). Конкурс розпочався 10 грудня, у Міжнародний день захисту прав людини ... Читати далі»

27.12.2011

В Одеську область прилетіли фламінго

 Будацький лиман, фламінго, Русєв, Одеська область Справжню природну аномалію зафіксували нещодавно одеські біологи, виявивши на Будакському лимані (у районі Затоки) ... молодого рожевого фламінго.
  Як розповів «Сегодня» експерт українського товариства охорони птахів Іван Русєв, це перший достовірний випадок появи фламінго на нашій терит ... Читати далі»

27.12.2011

Заступники для китів

 Sea Shepherd, китобої, морський пастух, японія, Антарктика, кити Активні противники китобійного промислу намагаються зупинити щорічне японське полювання на китів в Антарктиці. Вчора їм вдалося помітити і сфотографувати за допомогою безпілотного зонда китобійний флот, повідомляє Reuters. За словами представників товариств ... Читати далі»

У протоці Лаперуз затонуло судно

 Ginga, протока, Лаперуза, корабель, аварія Основною версією аварії судна, що затонуло 25 грудня в протоці Лаперуза, розглядається версія про порушення правил безпеки капітаном. Про це повідомляє RBC.
  Далекосхідним слідчим управлінням на транспорті СК РФ розпочато перевірку за фактом виявлення в протоці тіл трьох моряків. Передбачаєть ... Читати далі»