Головна » 2011 » Декабрь » 27 » У протоці Лаперуз затонуло судно
08:35
У протоці Лаперуз затонуло судно
 Ginga, протока, Лаперуза, корабель, аварія Основною версією аварії судна, що затонуло 25 грудня в протоці Лаперуза, розглядається версія про порушення правил безпеки капітаном. Про це повідомляє RBC.
  Далекосхідним слідчим управлінням на транспорті СК РФ розпочато перевірку за фактом виявлення в протоці тіл трьох моряків. Передбачається, що моряки були зі шхуни Ginga. За даними слідства, на місці катастрофи шхуни були несприятливі погодні умови. Слідче управління проведе перевірку, в ході якої буде встановлено обставини загибелі моряків.
  Інформація про сигнал аварійного буя надійшла в рятувальний центр у неділю вранці. Риболовецький сейнер «Залив Васильєва» і японське судно попрямували до місця лиха, однак, сліди аварії корабля не були виявлені. Але пізніше були знайдені тіла трьох моряків.
  За попередніми даними, судно ходило під прапором Камбоджі, останній порт виходу - Вакканаї (Wakkanai) на японському острові Хоккайдо. Екіпаж судна складався з 8 осіб, з них 5 - громадяни Росії. В даний час тіла загиблих знаходяться на судні, що бере участь в пошуковій операції. Впізнання тіл поки не проводилося.
Фото: fotomas.uol.ua
Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 1962 | Додав: wiktor | Теги: протока, аварія, Лаперуза, корабель, Ginga | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar