-->Головна » 2011 » Декабрь » 28

Електрика вдихнула нове життя в індонезійські корали

  корали, технологія, Biorock, струм, електрика, нарощуванняВарварські методи рибальства і зростання температури води знищували корали в околицях острова Балі, поки простий дайвер під впливом піонерської роботи німецького вченого про органічну архітектуру не включився в розробку проекту, що стане в нагоді всьому світу.
 Він заснований на ... Читати далі»

Доповідь по Фукусімі

  доповідь, Фукусіма, Японія, аварія, АЕСУ новій доповіді про наслідки аварії на атомній станції Фукусіма (Fukushima) в Японії кажуть, що відсутність готовності до стихійних лих і неадекватні заходи по усуненню наслідків лише посилили ситуацію за АЕС. Про це повідомляє BBC News.
 У дослідженні, яке провела урядова група, говориться, ... Читати далі»

Потепління б'є рекорди

  Москва, потепління, рекорд, температураУ Москві за останню добу побито відразу два температурних рекорди, повідомляє РБК. Абсолютний максимум для 26 грудня за всю історію спостережень склав +3,6 ° C. Попередній рекорд становив +3,4 ° C. Він був встановлений в 1980 році і повторений в 2009 році. Потім 27 грудня було зафіксов ... Читати далі»

Землетрус в Тиві

  землетрус, Тива, Кизил, епіцентр, 6,6, USGSЗемлетрус магнітудою 6,6 було зафіксовано Геологічною службою США (USGS) сьогодні в республіці Тива. Епіцентр розташовувався в 92 км від столиці республіки Кизила недалеко від російсько-монгольського кордону на глибині 6,9 км. Землетрус стався приблизно в 23-20 за місцевим часом.
  Споч ... Читати далі»