Головна » 2011 » Декабрь » 28 » Землетрус в Тиві
09:39
Землетрус в Тиві
  землетрус, Тива, Кизил, епіцентр, 6,6, USGSЗемлетрус магнітудою 6,6 було зафіксовано Геологічною службою США (USGS) сьогодні в республіці Тива. Епіцентр розташовувався в 92 км від столиці республіки Кизила недалеко від російсько-монгольського кордону на глибині 6,9 км. Землетрус стався приблизно в 23-20 за місцевим часом.
  Спочатку системи USGS визначили магнітуду в 6,9. Китайський сейсмологічний центр визначив магнітуду в 7,0. У Росії інформацію про землетрус підтвердив Байкальський філія геофізичної служби. За цією інформацією, епіцентр знаходився на кордоні Бурятії і Монголії. Про жертви і руйнування не повідомляється.
  За словами мешканців Кизила, відчувалися сильні поштовхи поземною, люди залишали вдома. Користувачі Twitter розповідають про перебої в роботі стільникового зв'язку. Відлуння землетрусу також відчули в інших сибірських містах - Красноярську, Томську, Новосибірську. Так користувачі з Новокузнецька повідомляють про поштовхи «3-4 бали на-віч».
  У зв'язку із землетрусом проводиться евакуація з шахт, розташованих в Хакасії і Кемеровської області, повідомляє РИА Новости.
Фото: www.flickr.com
Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Категорія: Природні катаклізми | Переглядів: 1934 | Додав: wiktor | Теги: Тива, епіцентр, кизил, USGS, Землетрус | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar