-->Головна » 2012 » Апрель » 01

Google запустив в Україні безкоштовну навігацію

  Google запустив в Україні безкоштовну навігацію  Компанія Google оголосила про запуск в Україні сервісу Google Навігація, нової безкоштовної функції мобільних карт Android
   Google Навігація - це підключений до Інтернету GPS-навігатор, який дає покрокові голосові вказівки по ходу руху, що дозволяє сконцентрувати свою увагу на до ... Читати далі»

01.04.2012

Масштабний лісовий експеримент

  Західна Європа, Уельс, Португалія, ліс, насадження, еспериментУ Західній Європі стартував глобальний експеримент по вивченню впливу глобальної зміни клімату на дерева, повідомляє BBC. Тисячі саджанців для цього висаджені в декількох країнах, від півдня і до півночі.
   Масштаб проекту дозволить оцінити одна цифра: близько 6 тис. дер ... Читати далі»

Ризик стихійних лих виріс повсюдно

  стихії, жертви, стенфорд, злива, ризик, нетріМіжурядова група експертів зі зміни клімату опублікувала доповідь (592 сторінки), присвячену стихійним лихам.
   У документі наголошується, що зміна клімату призводить до почастішання посух, аномальної спеки і потужних злив, які забирають людські життя і завдають великої шк ... Читати далі»

Сонячні затемнення змінюють напрямок вітру

  затемнення, Сонце, Місяць, вітер, Клейтон,температура Сюзанна Грей з Редінгской університету (Великобританія) і її колеги порівняли погодинні вимірювання швидкості та напряму вітру, виконані 121 метеорологічною станцією південної Англії в серпні 1999 року під час повного сонячного затемнення, з даними моделі, прогнозуючої погоду.
  Показан ... Читати далі»