Головна » 2012 » Апрель » 1 » Google запустив в Україні безкоштовну навігацію
09:29
Google запустив в Україні безкоштовну навігацію
  Google запустив в Україні безкоштовну навігацію  Компанія Google оголосила про запуск в Україні сервісу Google Навігація, нової безкоштовної функції мобільних карт Android
   Google Навігація - це підключений до Інтернету GPS-навігатор, який дає покрокові голосові вказівки по ходу руху, що дозволяє сконцентрувати свою увагу на дорозі, а не на карті, пише Українська правда. При цьому користувач може вибрати найбільш зручний режим відображення - карта або супутникові знімки.
   Є кілька принципових відмінностей між навігацією на Картах Google від звичайного навігатора, говориться в повідомленні компанії у вівторок. По-перше, абсолютно необов'язково вводити точну адресу пункту призначення. Оскільки Навігація використовує пошук Google, в рядок запиту можна просто вводити назву потрібного місця.
   По-друге, мобільні Карти оновлюються автоматично і завжди збігаються з останньою версією Карт Google, яку можна знайти на сторінці maps.google.com.ua.
  По-третє, в Google навігації доступний пішохідний режим - можна прокласти до потрібного місця пішохідний маршрут.
  Навігація використовує невеликі за обсягом векторні карти, які швидко завантажуються і зберігаються в пам'яті телефону, що важливо при користуванні мобільним інтернетом. Якщо навіть телефон вийшов із зони дії мережі, а ви тим часом завернули не туди, Навігація зможе прокласти новий маршрут до місця призначення.
   Для того, щоб почати роботу з картами Google з навігацією, потрібно завантажити останню версію Карт на Google Play і встановити її на свій телефон з ОС Android версії не нижче 1.6.
Фото: radiomax.cv.ua
Джерело: http://focus.ua
Категорія: В Україні | Переглядів: 2112 | Додав: wiktor | Теги: україна, Google, навінація, Мобільний, Android, карта | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar