Головна » 2010 » Сентябрь » 10 » Прагнеш змін? Стань волонтером ООН!
13:44
Прагнеш змін? Стань волонтером ООН!
волонтерство, ООН, допомога              Чи замислювались ви над тим, щоб застосувавати свої особисті та професійні навички на допомогу ООН, з метою сприяння миру та покращення життя у світі? Будучи волонтером ООН, ви отримаєте чудову можливість здійснити зміни – не лише у власному житті, а й у житті найбідніших людей планети. Кожного року 7500 добровольців ООН виконують цінну роль у більш ніж 120 країнах. Інформаційна зустріч Програми Волонтери ООН відбудеться 29 вересня у Києві.

Волонтерство надасть вам неоціненний професійний досвід, багато спогадів та цілком новий погляд на життя.

Хочете дізнатись про умови реєстрації? Що очікується від вас? Які переваги та винагороди ви отримаєте від даної програми? Якщо ви прагнете відповіді на дані запитання, то ця зустріч саме для вас!

На даний момент, більш ніж 40 українців входять до складу волонтерів ООН та надають свої допомогу у таких сферах, як: медицина, екологія, соціальна робота, політологія, менеджмент, інженерія та інші.

Тут ви можете знайти цікаві історії. Також про добровольців, які виконують свою місію в Україні, про це ви можете прочитати тут.

Отримати інформацію можна також і зі щорічних звітів Програми Волонтери ООН.

Немає значення, чи ви випускник навчального закладу, який прагне отримати додатковий досвід закордоном чи професіонал з багаторічним досвідом роботи, для вас є багато можливостей, багато людей та країн потребують вашої допомоги.

Інформаційна зустріч відбудеться 29 вересня 2010р. з 18.00 до 20.00, в офісі ООН (Кловський узвіз, 1, м. Київ).

Під час зустрічі ви отримаєте можливість дізнатись більше про ініціативи Програми Волонтери ООН в Україні; дізнатись, як стати національним та міжнародним добровольцем ООН; послухати історії про діяльність волонтерів та отримати відповіді на власні запитання.

Для реєстрації, заповніть аплікаційну форму до 23 вересня 2010р.
Переклад - "Громадський Простір"

Додатки : Інформаційна кампанія ООН ( UNV information campaign.pdf, 352 Kb )    

 
Фото: http://www.civicua.org
Джерело: http://www.civicua.org
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2433 | Додав: wiktor | Теги: ДОПОМОГА, оон, Волонтерство | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar