Головна » 2011 » Сентябрь » 21 » Починається реалізація польсько-австралійського інвестпроекту з розробки золотих родовищ в Україні
18:19
Починається реалізація польсько-австралійського інвестпроекту з розробки золотих родовищ в Україні
  Бобрикове, Антрацит, Луганщина, видобуток, золото, родовище, інвестиції  У селі Бобрикове Антрацитівського району починається реалізація польсько-австралійського інвестпроекту з розробки золотих родовищ, у рамках якого буде створено близько 300 робочих місць. Про це заявив голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк на передачі «Відверто з губернатором».
   «Золоті поклади були виявлені тут ще за царських часів. Але тоді розробляти їх було економічно невигідно, а сучасні технології вже дозволяють розпочати тут рентабельне виробництво », - розповів голова облдержадміністрації.
  Він зазначив, що інвестором в цьому проекті виступає польсько-австралійська компанія, зареєстрована безпосередньо на території Луганщини: це дозволить збільшити податкові надходження до місцевих бюджетів.
   «Крім бюджетних відрахувань інвестор також бере на себе зобов'язання вирішити ряд соціальних проблем, - розповів Володимир Пристюк. - Я особисто побував у Бобрикове і зустрівся з представниками компанії. Результатом зустрічі став протокол про наміри між обласною владою, селищною радою та польсько-австралійської стороною щодо підтримки розвитку цього населеного пункту ».
   Крім створення близько 300 робочих місць, інвестор надасть допомогу місцевій школі та дитячому садку, відремонтує Будинок культури.
   «Інвестиції - це дуже потужний стимул для розвитку економіки, нехтувати яким у жодному разі не варто. Тому і облдержадміністрація, і облрада і приділяють цій роботі така велика увага », - підкреслив Володимир Пристюк.
Фото: focus.ua
Джерело: http://www.geonews.com.ua
Категорія: В Україні | Переглядів: 2115 | Додав: wiktor | Теги: видобуток, Бобрикове, Золото, антрацит, Родовище, інвестиції, Луганщина | Рейтинг: 5.0/1
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar