Головна » 2011 » Сентябрь » 4 » Безкоштовна вища освіта в Університеті Кембриджу
21:00
Безкоштовна вища освіта в Університеті Кембриджу
Кембрідж, вища освіта, стипендія, навчання  Університет Кембриджу подовжує Українську стипендіальну програму та починає прийом заявок на 2012/13 навчальний рік.
  "Кількість вступних заявок з України значно збільшилась. Багато молодих людей, які не можуть самостійно сплачувати за навчання в Університеті Кембриджу, нині знають, що вони мають шанс навчатись безкоштовно, завдячуючи Українській стипендіальній програмі", – повідомила доктор Емма Віддіс, керівник кафедри славістики в Університеті Кембриджу.
  "Ми раді, що ця програма виконує своє головне призначення – надати найбільш талановитій українській молоді можливість здобути таку престижну освіту та досягнути вершин у сфері своєї професійної діяльності", - додала вона.
  Українська стипендіальна програма заснована в 2010 році за ініціативи та фінансової підтримки Дмитра Фірташа. В 2012/2013 навчальному році стипендіальна допомога буде надана 5 студентам для проходження однорічного навчання у магістратурі Університету Кембриджу за одною з 50 гуманітарних спеціальностей.
  Претенденти повинні мати або здобути найближчим часом академічну освіту, а також на високому рівні володіти англійською мовою.
  Прийом вступних заявок триває з 1 вересня 2011 року до 2 грудня 2011 року.
  Стипендія буде покривати оплату навчання та проживання в Університеті, а також інші витрати, в залежності він фінансових потреб студента.
  Більш детальна інформація про Українську стипендіальну програму в Університеті Кембриджу доступна на сторінці: http://www.cambridgetrusts.org/partners/dmitry-firtash.html
Фото: www.civicua.org
Джерело: http://www.civicua.org
Категорія: Заходи | Переглядів: 3095 | Додав: wiktor | Теги: Навчання, вища освіта, стипендія, Кембрідж | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar