Головна » 2012 » Июль » 15 » Бергвальдпроект - волонтерські табори з відновлення гірського лісу
09:43
Бергвальдпроект - волонтерські табори з відновлення гірського лісу
  Швейцарсько-український проект Bergwaldprojekt Швейцарсько-український проект Bergwaldprojekt запрошує вас долучитися до міжнародних волонтерських робочих таборів, що відбуватимуться у мальовничих гірських місцевостях Закарпаття. Мета таборів – догляд за гірським лісом у співпраці із фахівцями лісництв та парку для підтримання його захисних функцій.
   Триває набір у волонтерські табори по догляду за гірським лісом, що проводитимуться на базі лісництв та парків Закарпаття. Участь у таборі безкоштовна, детальну інформацію можна знайти на сайті або дізнатися за телефоном 050 383 20 32 (Поштаренко Галина), 050 3720327 (Волошин Валентин), або у групі Бергвальдпроект в "контакті". Є вільні місця!
 
  Табір I, 15 по 22 липня, с. Стужиця (на базі Ужанського парку)
  Поселення: у організованих наметах на облаштованій ділянці парку або у власних наметах 
  Вигоди: на вулиці; є гаряча вода в обмеженій кількості (бойлер)
  Комфорт: наявний мобільний зв’язок, табір проекту розташований недалеко від мальовничих гірських сел Загорб та Стужиця, майже на кордоні трьох країн (Україна, Словаччина, Польща), поруч є чиста гірська річка, де можна купатися.
  NB! По завершенню табору у день від’їзду учасникам пропонується одноденна додаткова програма у сусідніх селах Ужанської долини: Невицький замок, лемківська садиба, дерев’яний храм XVII ст., мінеральні джерела, лінія Арпада. Маршрут програми формується в залежності від погодних умов та доступності об’єктів для відвідування. Вартість додаткової програми сплачується коштом учасників і становить орієнтовно 30 - 35 гривень.


   Табір II, 18 - 25 липня, Ужанська долина, «Яворник»
   Поселення: у організованих наметах на облаштованій ділянці парку або у власних наметах.
   Вигоди: на вулиці; є гаряча вода в обмеженій кількості (бойлер)
   Комфорт: наявний мобільний зв’язок. Уточнюйте
  NB! По завершенню табору учасникам пропонується одноденна додаткова програма у сусідніх селах Ужанської долини: Невицький замок, лемківська садиба, дерев’яний храм, мінеральні джерела, лінія Арпада. Вартість додаткової програми сплачується коштом учасників і становить орієнтовно 30-35 гривень.

   Табір III, з 29 липня по 10 серпня, с. Лопухів (Брустури), Тячівський район (на базі Плайського лісництва Брустурянського ДЛМГ)
   Поселення: у будиночку для відпочинку, що належить лісництву (12 осіб) та власних наметах (8 осіб)
   Вигоди: на вулиці; є гаряча вода в обмеженій кількості (бойлер), раз на тиждень можливість організувати сауну.
  Комфорт: мобільний зв’язок обмежений, табір проекту розташований на кордоні Івано-Франківської та Закарпатської областей, поблизу туристичного маршруту «Перевал Легіонів». Інфраструктура та доступ до «об’єктів цивілізації» теж обмежений. Одне з небагатьох «диких» місць, про які мало хто знає і ще менше там бував.
   NB! По завершенню табору (з 10 по 12 серпня) є можливість зупинитися на відпочинок у найближчому гірському селі Лопухово, яке особливо вирізняється серед найближчих сіл (Усть-Чорна, Колочава) саме тим, що лежить осторонь «розкручених» туристичних маршрутів і зберегло особливі риси закарпатського патріархального села. Ми радо організуємо відвідини до сліпого 90-то річного дідуся, який власноруч ще й досі виготовляє прядки та інше приладдя з дерева для домашнього господарства, майстер-клас із прядіння вовни, приготування карпатського бограчу, зазирнемо на горище звичайної сільської хати, та прогуляємося шляхами Карпатської вузькоколійки. Вартість додаткової програми сплачується коштом учасників і наразі уточнюється (орієнтовна вартість – 120 грн).

  Для отримання більш детальної інформації і подання анкет на участь у таборах телефонуйте / пишіть, будь ласка:
  Поштаренко Галині (050) 383 20 32,Zachodi2002@rambler.ru
Фото: http://cdn2.vol.at/2008/08/news-20080827-11331386-image1.jpg
Джерело: http://www.civicua.org/news/view.html?q=1853534
Категорія: Заходи | Переглядів: 4362 | Додав: wiktor | Теги: Лопухів, Швейцарія, табір, Стужиця, україна, Волонтерство, Bergwaldprojekt | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar