Головна » 2010 » Декабрь » 1 » Відкрито Web-сторінку Природничо-географічного факультету МЕГУ
20:58
Відкрито Web-сторінку Природничо-географічного факультету МЕГУ
     Відкрито Web-сторінку Природничо-географічного факультету Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука (м. Рівне).
     На сторінках даного сайту Ви можете ознайомитись із загальною інформацією про факультет, історією його створення, керівництвом, спеціальностями, місцерозташуванням. У розділах "Кафедра біології" та "Кафедра географії" подається інформація про викладацький склад та діяльність  кафедр. У розділі "Зоологічний музей" Ви маєте можливість познайомитись із унікальним зоомузеєм Ростислава Ростиславовича Шикули, що розташований на базі нашого факультету. Для вступників та всіх зацікавлених розроблено розділ "Абітурієнту", де розміщено інформацію  про спеціальності, вартість навчання, сертифікати про акредитацію та контакти приймальної комісії нашого університету. Останні новини в житті природничо-географічного факультету будуть розміщуватись у розділі "Новини факультету".
     Також Ви можете лишити відгук про нашу web-сторінку та факультет у розділі "Книга відгуків". Спеціально для обміну думками та спілкування між користувачами сайту діє "Факультетський Форум".
     З будь-яких питань, що стосуются роботи даного сайту ви можете звертатись до його адміністратора, Селецького Віктора, за допомогою форуму, книги відгуків, e-mail (seletskyj@ukr.net) або ж безпосередньо завітати на кафедру географії.
Фото: pgf.rv.ua
Джерело: http://pgf.rv.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1754 | Додав: wiktor | Теги: рівне, Відкриття, МЕГУ, Природничо-географічний факультет | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar