Головна » 2010 » Июнь » 23 » Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми геології, прогнозу, пошуків та оцінки родовищ твердих корисних копалин"
14:16
Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми геології, прогнозу, пошуків та оцінки родовищ твердих корисних копалин"
конференція, 2010, геологія, корисні копалини, Судак, КримМіжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми геології, прогнозу, пошуків та оцінки родовищ твердих корисних копалин"


27 вересня по 3 жовтня 2010 р.



Судак-Сімферополь

(Крим, Україна)


З 27 вересня по 3 жовтня 2010, запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Актуальні проблеми геології, прогнозу, пошуків та оцінки родовищ твердих корисних копалин".

Організатори конференції:

- Держгеолслужба Мінприроди України;
- ДКЗ України;
- Український Державний геологорозвідувальний інститут (УкрДГРІ, КВ УкрДГРІ);
- Всеросійський інститут мінеральної сировини (ВІМС);
- Воронезький державний університет (ВДУ);
- ДРГП «Севукргеологія»;
- Західно-Якутська науковий центр АН PC (Я);
- Інститут геології і мінералогії (ІГМ) СО РАН;
- Інститут геології рудних родовищ, петрографії, мінералогії і геохімії (ІГЕМ) РАН;
- Інститут мінералогії, геохімії та Кристалохімія рідкісних елементів (ІМГРЕ);
- КП «Кіровгеологія»;
- КП «Південукргеологія»;
- Львівський національний університет (ЛНУ);
- Російська гірська компанія (РГК).

Тематика конференції:

1. Нові дані та актуальні питання теорії та методології сучасних металогенічних та прогнозних досліджень родовищ алмазів і найважливіших металів і неметалів.
2. Сучасні тенденції в розвитку використання енергозберігаючих та екологічно безпечних технологій переробки мінеральної сировини.
3. Сучасні геолого-економічні та геолого-екологічні критерії та оцінка ступеня доцільності освоєння родовищ на ранніх стадіях ГРР. Методика визначення початкової вартості родовищ.

Приймаються побажання щодо доповнення тематики конференції.

Екскурсії:
Планується проведення одноденної екскурсії на опорні геологічні розрізи юрських, крейдових і палеогенових відкладень в околицях сел. Коктебель.

Матеріали конференції:
Збірник тез буде видано до початку конференції. Доповіді учасників конференції будуть опубліковані в Працях Міжнародної науково-практичної конференції.

Організаційний внесок:
Становить 2500 грн (у т.ч. ПДВ) для учасників і 1800 грн (у т. ч. ПДВ) для супроводжуючих осіб (аспіранти, студенти, родичі), що забезпечує право на отримання друкованих матеріалів та участь у всіх заходах конференції.

Проживання:
Учасники конференції та супроводжуючі їх особи будуть розміщені в туристично-оздоровчому комплексі "Судак" - найбільшому діловому та культурному центрі Південно-Східного Криму. Вартість проживання з триразовим харчуванням від 330 до 760 грн на добу залежно від рівня комфортності.

Докладніше: Інформаційний лист № 1.

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 3357 | Додав: wiktor | Теги: 2010, корисні копалини, геологія, Судак, конференція, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar