Головна » 2011 » Июль » 22 » На Луганщині відбувся ІІІ щорічний конкурс юних лісівників
09:44
На Луганщині відбувся ІІІ щорічний конкурс юних лісівників
Луганщина, конкурс, лісівники  Підведено підсумки ІІІ Луганського обласного конкурсу юних лісівників і юних лісничих, що проводився у липні на базі екологічного табору Луганського  обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Станично-Луганського району, повідомляє Держуправління ОНПС Луганської області.
  Учасниками конкурсу стали 4  команди юних лісівників  Слов’яносербського, Старобільського, Лутугинського районів та міста Луганська.
  Програмою  конкурсу було передбачено  захист науково-дослідницьких робіт,  презентація роботи учнівського лісництва. Також юні лісівники продемонстрували високий рівень знань про ліс, біологічні особливості та народногосподарське значення лісової  фауни, основи раціонального  природокористування, охорону і захист лісу.
   Знання дітей оцінювало досвідчене журі, членами якого були представники Станично-Луганського лісгоспу, Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Луганській області, Луганської обласної екологічної інспекції, та інші фахівці.
  За результатами конкурсу І місце посіла команда Лиманської ЗОШ Старобільського району, ІІ місце – Веселогірської ЗОШ Слов’яносербського району та Успенської гімназії №1 Лутугинського району, ІІІ місце – Луганського коледжу будівництва, економіки та права.
  В індивідуальному змаганні переможцем став Абраамян Давид, учень 7 класу Веселогірської ЗОШ Слов’яносербського району з роботою «Відновлення  лісів зелених зон у ДП Луганське ЛМГ Веселогірського лісництва».
   Переможців нагороджено цінними подарунками та дипломами.
Фото: onews.com.ua
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1677 | Додав: wiktor | Теги: конкурс, Луганщина, лісівники | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar