Головна » 2011 » Январь » 12 » Новий рік і Різдво в Криму зустріли 46 тис. туристів
09:27
Новий рік і Різдво в Криму зустріли 46 тис. туристів
      На новорічні та різдвяні свята до Криму прибуло 46,6 тис. відпочиваючих, що на 44,7% більше, ніж роком раніше. Про це повідомив міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв.

Як повідомляє прес-служба Міністерства курортів і туризму Криму, за період з 27 грудня 2010 по 7 січня 2011 року на півострові перебували 32,7 тис. неорганізованих відпочиваючих. Організовано в санаторно-курортних установах і туристичних підприємствах автономії відпочили 13,9 тис. осіб.

Серед чинників, що дозволили залучити туристів до Криму, Лієв називає активну рекламу новорічного відпочинку, а також адекватну вартість зимових турів.

Особливою популярністю цієї зими користуються тури, які поєднують в собі відпочинок і лікування. «У цьому новорічному сезоні особливо популярним було суміщення зустрічі Нового року з оздоровленням, в тому числі, зі SPA-процедурами. Тому завантаженість наших пансіонатів в новорічні і різдвяні свята збільшилася на третину в порівнянні з минулим роком і майже на 9% у порівнянні з 2009 роком і досягла 32% », - сказав міністр.

Разом з тим Лієв поскаржився, що кількість оздоровниць, які працюють у період новорічних канікул, залишилося на рівні минулого року. Так, станом на 6 січня з 656 санаторно-курортних установ Криму працювали тільки 110 баз розміщення, хоча в період міжсезоння можуть працювати 244 здравниці.
Фото: www.newsukraine.com.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1874 | Додав: wiktor | Теги: туристичний бізнес, Різдво, новий рік, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar