-->Головна » Інші новини

Перше земне життя могло виникнути в пемзі

  теорія, життя, пемза, Земля, гіпотеза Обставини, за яких життя виникло приблизно 3,5 млрд років тому, залишаються загадкою. Прийнято вважати, що велику роль в цьому зіграли глибоководні гідротермальні джерела.
   Проте група вчених з Англії та Австралії припустила, що все найцікавіше мо ... Читати далі»

14.09.2011

У Марокко виявлено древнє місто підземних тварин

  Марокко, нори, місто, палеонтологія, тварини 240 млн років тому невідомі істоти викопали ціле підземне місто в Марокко.
  Це найдавніший приклад подібної структури в низьких широтах. У світовому масштабі лідером залишаються нори Південної Африки, побудовані на 5 млн років раніше.  Може бут ... Читати далі»

14.09.2011

Рекордна спека в Далласі

  рекорд, погода, спека, Даллас, Техас 13 вересня в Далласі, штат Техас, США, був встановлений погодний рекорд. За даними Національної метеорологічної служби (National Weather Service), 70 раз в поточному році стовпчик термометра піднімався вище 38 ° Цельсія. Попередній рекорд був зареєстрований в 1980 році, коли 69 днів у році досяг ... Читати далі»

14.09.2011

Що там, під дном морським...

  Корк, Вашингтон, море, дно, експеримент Міжнародна команда вчених зробила доповідь про проведене під егідою Університету Майамі Rosenstiel Школа морських і атмосферних досліджень першому експерименті з використанням глибоководних технологій, необхідних для довгострокових наукових спостережень за життям мікробів під морським дном.
  ... Читати далі»

14.09.2011

«Рухай Планету» по-полтавськи

фестиваль, акція, полтава, Рухай планету, екологія   Полтава приєдналася до всесвітньої акції - "РУХАЙ ПЛАНЕТУ". Захід проходитиме 24 вересня, в заключний день фестивалю "ECO-FEST POLTAVA" з 11.00 на Театральній площі.
  ... Читати далі»

13.09.2011

Курорт у вогні

Андалузія, Марбелла, пожежа, стихія  Лісові пожежі, розбушувалися на півдні Іспанії, в Андалусії, змусили близько 200 осіб евакуюватися з будинків, повідомляє BBC News. Вогонь дійшов до міст Міхас (Mijas) і Охен (Ojen), що неподалік від популярного туристичного курорту Марбелла.
  Гасінням пожеж займаються як пожежні розрахунки на землі, так і спеціальні пожежні вертольоти з повітря. У ... Читати далі»

13.09.2011

Життя без вай-фаю

США , вай-фай, електромагнітні хвилі, життя, лоно природи  5% американців вважають, що вони страждають непереносимістю електромагнітних хвиль, пише сьогодні BBC News. Вони свідомо приховуються від впливу полів, які утворюють мобільні телефони, передавачі Wi-Fi і інші електронні пристрої. Деякі з цих людей живуть у селі Грін Бенк (Green Bank), у Аллеганских горах, штат Віргінія, США.
   Їх село розташоване в ... Читати далі»

13.09.2011

Україна в околицях Марсу

 Україна, Марс, запуск, ракета, Фобос Україна планує здійснити до кінця цього року три або чотири запуски ракет власної розробки, повідомляє РБК з посиланням на заяву голови Державного космічного агентства України Юрія Алексєєва. Найближчий з стартів намічений на 22 вересня, а на жовтень призначений запуск дослідницького корабля, який повинен привезти на Землю грунт з супутника Марса -  Фобоса.
  Як неодно ... Читати далі»

12.09.2011
« 1 2 3 4 5 ... 164 165 »